بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

واکنش واشنگتن و سئول به پرتاب موشکی اخیر کره شمالی

پرتاب موشک‌های بلاستیک کره شمالی با واکنش آمریکا و کره جنوبی روبرو شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک روز پس از آن که کره شمالی اولین پرتاب تسلیحات بالستیک خود در دو هفته گذشته را با پرتاب دو موشک کوتاه برد به سمت دریا انجام داد، مقامات نظامی آمریکا به این پرتاب موشکی واکنش نشان دادند.

فرماندهی مرکزی آمریکا در اقیانوس آرام در واکنش به پرتاب موشکی اخیر کره شمالی گفت این پرتاب‌ها تأثیر بی‌ثبات‌کننده‌ای بر برنامه‌های موشک‌های بالستیک و تسلیحات هسته‌ای غیرقانونی کره شمالی خواهد داشت.

همزمان نیز قرار شده رزمایش «طوفان هوشیار» به صورت مشترک با حضور نیروهای کره جنوبی و آمریکا برگزار شود. این رزمایش هفته آینده از دوشنبه تا جمعه برگزار خواهد شد و حدود 140 هواپیمای جنگی کره جنوبی و حدود 100 آمریکایی در آن شرکت می‌کنند.

کره شمالی برگزاری هرنوع رزمایش از سوی کره جنوبی با مشارکت آمریکا را خطرناک توصیف کرده و گفته است که به آن پاسخ خواهد داد. همزمان برخی کارشناسان می‌گویند پیونگ یانگ از برگزاری این رزمایش‌ها توسط کره جنوبی و آمریکا به عنوان فرصتی برای آزمایش سیستم‌های تسلیحاتی جدید و تقویت توان هسته‌ای و همچنین افزایش اهرم فشار در معاملات آتی با واشنگتن و سئول استفاده می‌کند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر