سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

شلیک توپخانه‌ای کره‌شمالی برای هشدار به کره‌جنوبی

شلیک توپخانه‌ای کره‌شمالی برای هشدار به کره‌جنوبی ارتش کره شمالی اعلام کرد که شلیک توپخانه‌های این کشور، به‌عنوان هشداری به تداوم رزمایش‌های نظامی کره جنوبی انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۴ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های محلی شامگاه سه‌شنبه از شلیک هشدار توپخانه‌های کره شمالی به سمت همسایه جنوبی خود خبر دادند.

ارتش کره شمالی ساعاتی بعد در بامداد چهارشنبه اعلام کرد که توپخانه‌هایش به‌عنوان هشداری به تداوم رزمایش‌های نظامی کره جنوبی، چندین گلوله شلیک کرده‌اند.

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، در بیانیه ارتش پیونگ‌یانگ آمده است که «دشمنان» کره شمالی باید بلافاصله ایجاد تنش و اقدامات تحریک‌آمیز در منطقه را متوقف کنند.

پیش از این، مقامات کره جنوبی گفته بودند این گلوله‌ها در داخل مناطق حائل دریایی که دو کره بر اساس توافق سال ۲۰۱۸ برای کاهش تنش منعقد کرده‌اند، سقوط کرده است.

رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد که یگان توپخانه ارتش کره شمالی سه شنبه شب به وقت محلی ۱۰۰ گلوله به سمت سواحل غربی و ۱۵۰ گلوله به سمت سواحل شرقی این کشور شلیک کرد. در هفته‌های اخیر، کره شمالی آزمایش‌های موشکی و توپخانه‌ای را انجام داده است.

چند روز قبل نیز کره شمالی تأیید کرد استفاده از بمب‌های اتمی تاکتیکی علیه مواضع کره جنوبی و آمریکا را شبیه‌سازی کرده است. اعلام این پیام هم‌زمان با هفتاد و هفتمین سالگرد تأسیس حزب حاکم کارگران از سوی خبرگزاری رسمی کره شمالی انجام شده است.

در بحبوحه احتمال آزمایش اتمی جدید کره شمالی، رسانه‌ها از آماده باش دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی خبر دادند. دفتر «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی از روز یکشنبه در حالت آماده باش ۲۴ ساعته قرار دارد زیرا انتظار می‌رود کره شمالی هفتمین آزمایش اتمی خود را انجام دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار