هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

ترافیک نیمه سنگین در آزادراه قزوین-کرج و کرج-تهران

ترافیک نیمه سنگین در آزادراه قزوین-کرج و کرج-تهران رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا به تشریح وضعیت جوی و ترافیکی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا  با اشاره به وضعیت جوی و ترافیکی روز یکشنبه اظهار کرد: برابر آخرین گزارش‌های دریافتی، تا این لحظه در آزادراه قزوین_کرج (محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس) و آزادراه کرج_تهران (محدوده‌های پل فردیس تا پل کلارک و گرمدره) ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.

 

وی افزود: در ارتفاعات محورهای کرج چالوس - فیروزکوه، وزش باد همراه با گرد و خاک گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا تصریح کرد: بر اساس تصاویر دریافتی از دوربین‌های نظارتی، در حال حاضر به استثنای محورهای مسدود و ممنوع که در ادامه به آن اشاره شده، مابقی محورهای مواصلاتی کشور، باز و تردد در آنها به روال عادی در جریان است.

 

رحمانی گفت: طی شبانه‌روز گذشته کل تردد ثبت شده بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از ۲۱۹۸ ترددشمار فعال در محورهای برون‌شهری، نسبت به روز قبل ۶.۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

 

وی ادامه داد: همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین ۱۳.۸ درصد، اوج تردد بین ساعات ۱۹ الی ۲۰ و کمترین تردد بین ساعات ۴ الی ۵ صبح انجام شده است.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا بیان کرد: محورهای دارای بیشترین تردد طی ۲۴ ساعت گذشته به ترتیب عبارتند از: آزادراه قزوین کرج با عبور ۱۶۱ هزار و ۱۵۲ وسیله نقلیه، آزادراه کرج تهران با ۱۳۷ هزار و ۱۷۱ وسیله نقلیه و آزادراه کرج قزوین با ۱۳۰ هزار و ۲۸۷ وسیله نقلیه.

 

رحمانی در پایان با اشاره به محورهای دارای ممنوعیت تردد به دلیل مداخلات جوی خاطرنشان کرد: محور رامین_اولنگ _شاهرود واقع در استان‌های گلستان و سمنان، محور فرعی شمشک_دیزین واقع در استان‌های البرز و تهران، محور قدیم خرم‌آباد_پلدختر واقع در استان لرستان، محور اهرم_فراشبند واقع در استان بوشهر، محور شهداد_اندوهجرد واقع در استان کرمان و محور شهداد_نهبندان واقع در استان کرمان به دلیل نبود ایمنی کافی و همچنین مداخلات جوی، تا اطلاعات ثانوی مسدود هستند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار