عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

تهران؛ حادثه‌خیزترین استان در حوادث کوهستان

معاون عملیات سازمان امداد و نجات با اشاره به این که بیشترین ماموریت‌های امداد کوهستانی در استان تهران انجام شده از نجات ۱۸۰۰ نفر توسط امدادرسانان هلال‌احمر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 20
کد خبر: ۱۵۵۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، مرتضی مرادی‌‌پور معاون عملیات سازمان امداد و نجات گفت: تهران با 187 مورد امدادرسانی کوهستان در صدر استان‌های پرحادثه کشور در حوزه کوهستان قرار دارد. پس از آن، دو استان مازندران و گیلان با 176 و 166 مورد امدادرسانی حادثه‌خیزترین استان‌ها در حوزه کوهستان در 6 ماه نخست امسال بودند..

وی ادامه داد: امسال به نسبت شش ماه نخست سال 1400، امدادرسانی در مناطق کوهستانی 15 درصد افزایش پیدا کرد.

مرادی‌پور اضافه کرد: از تعداد 1800 مورد امدادرسانی، 1575 مورد انتقال به مناطق امن، 551 انتقال به مراکز درمانی و 212 درمان سرپایی و در محل نیز انجام گرفت.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات با اشاره به فراوانی حوادث روی داده در محل حادثه گفت: 44 درصد از افرادی که به خدمات امدادی نیاز پیدا کردند، دچار سقوط از ارتفاع شدند. 27 درصد از آن‌ها مفقود، 13 درصد نیز به دلیل بیماری‌های زمینه‌ای یا ناشی از صعود و 16 درصد نیز به دلایل متنوع دیگر نیاز به دریافت خدمات امدادی کوهستان پیدا کردند.

وی با بیان این که ضرورت دارد تا شهروندان پیش از صعود به مناطق کوهستانی از وضعیت آب و هوا اطلاع یابند، گفت: توجه به هشدارهای سازمان‌های امدادی و سایر ارگان‌های مربوطه به صورت جدی باید در دستور کار کوهنوردان قرار گیرد تا شاهد کاهش آسیب‌دیدگان در حوزه کوهستان باشیم. جمعیت هلال‌احمر با حضور در مناطق کوهستانی تلاش می‌کند تا در اسرع وقت به کمک حادثه‌دیدگان بشتابد./ برنا

ارسال نظر