قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد

ترکیه: برای کاهش قیمت نفت، تحریم ایران را بردارید

ترکیه: برای کاهش قیمت نفت، تحریم ایران را بردارید وزیر خارجه ترکیه با انتقاد از آمریکا به دلیل اعتراض به تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت، گفت تحریم‌هایی بر صادرات نفت ایران اعمال شده که رفع آنها برای کاهش قیمت‌ها ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه امروز (جمعه) خواستار لغو تحریم‌های ایران به منظور کاهش بهای جهانی نفت خام شد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، چاووش‌اوغلو طی سخنرانی در همایشی در استان «نوشهر» خطاب به آمریکا و اروپا گفت که اگر می‌خواهید قیمت نفت را کاهش دهید، تحریم‌های ایران را لغو کنید.

وی در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درباره هشدار آمریکا به بازنگری در روابط با عربستان سعودی به‌دلیل تصمیم سازمان «اوپک پلاس» برای کاهش تولید نفت، از واشنگتن به‌دلیل تهدید و ارعاب ریاض به بهانه کاهش تولید نفت انتقاد کرد.

وزیر خارجه ترکیه در این‌باره توضیح داد: «تمام دنیا به نفت و گاز طبیعی ونزوئلا نیاز دارد. همچنین تحریم‌هایی بر نفت ایران اعمال شده است. اگر می‌خواهید قیمت‌ها کاهش پیدا کند، تحریم‌ها را بردارید».

طبق این گزارش، چاووش‌اوغلو در بخش دیگری از صحبت‌هایش سازمان امنیت و همکاری اروپا را عامل اصلی بن‌بست در مناقشه ارمنستان و جمهوری آذربایجان توصیف کرده و گفت: «تصمیماتی که در این سازمان گرفته شده، در تناقض با قوانین کاربردی آن است».

وی با بیان اینکه اروپا می‌تواند از گذرگاه حیاتی انرژی شرق به غرب سود ببرد، اظهار داشت: «اتحادیه اروپا نشست چهارجانبه‌ای را در پراگ برگزار کرد اما برخلاف توافقات قبلی تصمیم گرفتند».

وزیر خارجه ترکیه در موضوع مناقشه قبرس نیز گفت: «دولت یونانی قبرس، هیچ چیزی را با قبرسی‌های ترک شریک نمی‌شود، از جمله آب و برق. ترکیه اما به اقداماتش برای کسب مشروعیت جهانی برای قبرس شمالی ادامه می‌دهد»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار