وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد غرق شدن کشتی در شرق لیبی با ۱۸ کشته؛ ۵۰ نفر هنوز مفقودند پاسخ پکن به هشدار واشنگتن درباره خرید نفت تحریمی روسیه و ایران: خرید نفت بر پایه سیاست‌های داخلی چین صورت می‌گیرد ترامپ: روسیه ۱۰ روز فرصت دارد تا به جنگ در اوکراین پایان دهد؛ در غیر این صورت با تحریم‌های جدید مواجه خواهد شد زلزله ۸.۵ ریشتری در روسیه / چین و پرو هشدار وقوع سونامی صادر کردند بیانیه بی‌سابقه علیه اسرائیل؛ ۱۴۲ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند/ضرب‌الاجل ۱۵ ماهه برای تشکیل کشور فلسطین وزارت خارجه مکلف به تهیه بانک اطلاعات ایرانیان خارج از کشور شد سنگاپور آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین است

مخالفت امارات با تحریم ایران در صورت شکست مذاکرات وین

مشاور سیاسی رئیس امارات گفت: تهدید به اعمال تحریم‌های بیشتر راه حل مناسبی برای حل مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای ایران نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 09
کد خبر: ۱۱۲۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه انگلیسی‌زبان «نشنال» به نقل از «انور قرقاش»، مشاور سیاسی رئیس امارات متحده عربی نوشت: ابوظبی امیدوار است گفتگو‌های وین موفقیت آمیز باشد و این روند نیز به نوبه خود به نوعی توافق برای برگزاری مذاکرات منطقه‌ای منجر شود که کشور‌های بیشتری را در بر می‌گیرد.

قرقاش همچنین گفت: حتی اگر مذاکرات وین به نتیجه نرسد؛ وی خواهان اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران نیست چرا که در حال حاضر هم به اندازه کافی تحریم علیه این کشور وضع شده است.

وی در نهایت افزود: راه پیشروی ما دیپلماسی است، اما در عین حال، زمان زیادی نداریم و این مایه نگرانی در زمینه هسته‌ای است.

اظهارات قرقاش در حالی است که امروز پنج‌شنبه، وال استریت ژورنال به نقل از چند مقام وابسته به دولت واشنگتن، مدعی شد که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در تدارک اقداماتی برای تشدید روند اعمال تحریم‌های ضدایرانی است.

به ادعای این منابع که به وزارت خانه‌های خارجه و خزانه داری آمریکا وابسته هستند؛ دولت واشنگتن قرار است هفته آینده یک هیئت عالی رتبه را که در میان آن‌ها رئیس دفتر کنترل دارایی‌های وزارت خارجه آمریکا (اوفک) هم حضور دارد؛ به امارات بفرستد تا به بانک‌ها، شرکت‌های نفتی و دیگر شرکت‌های خصوصی این کشور هشدار دهد که ایالات متحده به معاملاتی که با تحریم‌ها سازگار نیست، توجه و نظارت دارد و اگر روند تعامل با ایران ادامه یابد، این بانک‌ها و شرکت‌ها با خطرات بسیار جدی روبه‌رو خواهند شد.

وال استریت ژورنال همچنین مدعی شد که اگر پیشرفتی در مذاکرات وین حاصل نشود، سفر هیئت آمریکایی به امارات احتمالاً آغازی برای سفر به کشور‌های دیگر برای تشدید فشار‌های اقتصادی علیه ایران خواهد بود.

قرقاش در بخش دیگری از اظهارات خود مدعی شد: ایران می‌تواند در مسائل منطقه‌ای تلاش بیشتری انجام بدهد، به ویژه درباره آتش‌بس در یمن. آن‌ها فشار بسیار اندکی روی حوثی‌ها برای حصول آتش‌بس اعمال می‌کنند.

وی در ادامه این ادعا افزود: با توجه به فضای جدید گفتگو محور در منطقه، ایران باید محیط جدید را درک کند و نقش سازنده‌تری چه در مسئله یمن و یا در مسئله لبنان و عراق ایفا کند.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که در طول ۶ سال گذشته، امارات در مشارکت با ائتلاف متجاوز سعودی، جنگی نابرابر را علیه مردم مظلوم یمن آغاز کرد که به یکی از شدیدترین فجایای انسانی در تاریخ معاصر تبدیل شده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر