اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

مخالفت امارات با تحریم ایران در صورت شکست مذاکرات وین

مخالفت امارات با تحریم ایران در صورت شکست مذاکرات وین مشاور سیاسی رئیس امارات گفت: تهدید به اعمال تحریم‌های بیشتر راه حل مناسبی برای حل مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای ایران نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 09
کد خبر: ۱۱۲۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه انگلیسی‌زبان «نشنال» به نقل از «انور قرقاش»، مشاور سیاسی رئیس امارات متحده عربی نوشت: ابوظبی امیدوار است گفتگو‌های وین موفقیت آمیز باشد و این روند نیز به نوبه خود به نوعی توافق برای برگزاری مذاکرات منطقه‌ای منجر شود که کشور‌های بیشتری را در بر می‌گیرد.

قرقاش همچنین گفت: حتی اگر مذاکرات وین به نتیجه نرسد؛ وی خواهان اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران نیست چرا که در حال حاضر هم به اندازه کافی تحریم علیه این کشور وضع شده است.

وی در نهایت افزود: راه پیشروی ما دیپلماسی است، اما در عین حال، زمان زیادی نداریم و این مایه نگرانی در زمینه هسته‌ای است.

اظهارات قرقاش در حالی است که امروز پنج‌شنبه، وال استریت ژورنال به نقل از چند مقام وابسته به دولت واشنگتن، مدعی شد که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در تدارک اقداماتی برای تشدید روند اعمال تحریم‌های ضدایرانی است.

به ادعای این منابع که به وزارت خانه‌های خارجه و خزانه داری آمریکا وابسته هستند؛ دولت واشنگتن قرار است هفته آینده یک هیئت عالی رتبه را که در میان آن‌ها رئیس دفتر کنترل دارایی‌های وزارت خارجه آمریکا (اوفک) هم حضور دارد؛ به امارات بفرستد تا به بانک‌ها، شرکت‌های نفتی و دیگر شرکت‌های خصوصی این کشور هشدار دهد که ایالات متحده به معاملاتی که با تحریم‌ها سازگار نیست، توجه و نظارت دارد و اگر روند تعامل با ایران ادامه یابد، این بانک‌ها و شرکت‌ها با خطرات بسیار جدی روبه‌رو خواهند شد.

وال استریت ژورنال همچنین مدعی شد که اگر پیشرفتی در مذاکرات وین حاصل نشود، سفر هیئت آمریکایی به امارات احتمالاً آغازی برای سفر به کشور‌های دیگر برای تشدید فشار‌های اقتصادی علیه ایران خواهد بود.

قرقاش در بخش دیگری از اظهارات خود مدعی شد: ایران می‌تواند در مسائل منطقه‌ای تلاش بیشتری انجام بدهد، به ویژه درباره آتش‌بس در یمن. آن‌ها فشار بسیار اندکی روی حوثی‌ها برای حصول آتش‌بس اعمال می‌کنند.

وی در ادامه این ادعا افزود: با توجه به فضای جدید گفتگو محور در منطقه، ایران باید محیط جدید را درک کند و نقش سازنده‌تری چه در مسئله یمن و یا در مسئله لبنان و عراق ایفا کند.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که در طول ۶ سال گذشته، امارات در مشارکت با ائتلاف متجاوز سعودی، جنگی نابرابر را علیه مردم مظلوم یمن آغاز کرد که به یکی از شدیدترین فجایای انسانی در تاریخ معاصر تبدیل شده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار