هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

تغییر رویکرد اتحادیه اروپا در قبال چین

تغییر رویکرد اتحادیه اروپا در قبال چین شارل میشل، رئیس شورای اروپا و اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا (EC) پس از دومین روز برگزاری اجلاس سران اتحادیه اروپا در بروکسل بلژیک در کنفرانس خبری برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، دو طرف تاکید کردند: گفت‌وگوی رهبران اتحادیه اروپا نشان دهنده اراده بسیار روشن برای پرهیز از ساده‌لوحی در رابطه با نحوه تعامل با چین است در عین حال ما هرگز نمی‌خواهیم وارد تقابل سیستماتیک با این کشور شویم.

رئیس کمیسیون اروپا گفت: چین به ماموریت خود برای تثبیت سلطه‌اش در شرق آسیا و نفوذ در سطح جهانی ادامه می‌دهد.

وی با یادآوری اینکه مسکو و پکن در ماه فوریه سال‌جاری میلادی و کمی پیش از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، «شراکت بدون محدودیت» را اعلام کردند، اظهار داشت: این تحولات، روابط اتحادیه اروپا و چین را تحت تأثیر قرار خواهد داد. بدیهی است که ما باید در مورد وابستگی‌های خود بسیار هوشیار باشیم.

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان نیز در حاشیه نشست اتحادیه اروپا برنامه‌های خود را برای سفر به چین را اعلام کرد، زیرا برلین در حال بازنگری راهبرد کلی خود در قبال پکن است.

این اولین سفر شولتز به چین از زمان تصدی پست صدراعظمی آلمان در اواخر سال گذشته است و به گفته سخنگوی وی این سفر در اوایل ماه نوامبر (آبان ماه) انجام خواهد شد.

این سفر برنامه‌ریزی شده در زمانی انجام می‌شود که وزارت خارجه آلمان به دنبال تجربه ناکام وابستگی بیش از حد اقتصادی به روسیه بر روی استراتژی جدید چین کار می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار