گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تاکید سران آذربایجان و ارمنستان بر نقش مهم روسیه در توافق صلح

منابع خبری عصر دوشنبه به وقت تهران گزارش کردند که نخست وزیر ارمنستان پیشنهاد روسیه برای صلح با جمهوری آذربایجان را پذیرفته و باکو نیز اعلام کرده که نقش روسیه را در توافق با ایروان مهم می‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در دیدار روز دوشنبه با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در شهر «سوچی» در روسیه گفته است که طرح روسیه برای برقراری صلح و روابط بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان قابل قبول است.

نخست وزیر ارمنستان روز شنبه نیز گفته بود که ارمنستان آماده امضای توافقنامه سه جانبه با روسیه و جمهوری آذربایجان در مورد تمدید ماموریت نیروهای حافظ صلح روسیه در قره باغ تا ۲۰ سال است. پاشینیان در سخنانی اظهار داشت: «ما از نیروهای حافظ صلح روس می‌خواهیم به ماموریت خود ادامه دهند. من آماده هستم در "سوچی" سندی درباره تمدید ماموریت حافظان صلح روسیه برای ۱۰، ۱۵ یا ۲۰ سال امضا کنم.»  

خبرگزاری «تاس» نیز گزارش کرد که نیکول پاشینیان از ولادیمیر پوتین به خاطر ترتیب دادن دیدار سه جانبه بین سران روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان تشکر کرد.

پاشینیان خطاب به پوتین گفت: «ابتدا اجازه دهید از شما برای دعوت و ترتیب دادن به دیدار سه جانبه امروز تشکر کنم. واضح است که دستور کار روابط دوجانبه گسترده است، اما با اجازه شما می‌خواهم بر مسائل امنیتی منطقه تمرکز کنم.»

خبرگزاری «نیوز آرمنیا» نیز گزارش کرد که «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در دیدار با ولادیمیر پوتین در سوچی گفت: «باکو پنج اصل اساسی را برای عادی سازی روابط با ایروان مطرح کرده و معتقد است که بر این اساس می‌توان به عادی سازی دست یافت.»

علی اف اظهار داشته که عادی سازی روابط ارمنستان و باکو نیازمند گام‌های بسیار جدی است و روی نقش فعال پوتین در دستیابی به این اهداف حساب باز می‌کند./فارس

ارسال نظر