ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

تبریک ویژه پوتین به رییس‌جمهور چین

کاخ کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین در گفت‌و‌گو با شی جین پینگ تمدید پنج ساله ریاست جمهوری او در چین را تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال تمدید پنج ساله ریاست جمهوری شی جین پینگ در کنگره حزب حاکم کمونیست چین، رئیس‌جمهور روسیه با همتای چینی تماس گرفته و به او تبریک گفته است.

منابع رسانه‌ای از مسکو پایتخت روسیه خبر دادند که کاخ کرملین از گفت‌و‌گوی ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه با شی جین پینگ همتای چینی گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، تارنمای اینترنتی کاخ کرملین اعلام کرد که رئیس‌جمهور چین به شی انتخاب او برای سومین بار به عنوان دبیرکل حزب کمونیست چین و تمدید ریاست جمهوری او را تبریک گفت.

بنا بر اعلام ریاست جمهوری روسیه، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور در پیام تبریک خود به شی جین پینگ رئیس‌جمهور چین اعلام کرد که او آماده تقویت «مشارکت جامع» بین دو کشور است.

در توضیحات کاخ کرملین همچنین درباره خطاب پوتین به شی آمده است: «نتایج کنگره حزب (کمونیست چین) اقتدار بالای سیاسی شما و همچنین وحدت حزبی را که رهبری می‌کنید، کاملا تایید می‌کند».

تبریک رئیس‌جمهور روسیه به رئیس‌جمهور چین در شرایطی مطرح شده که پوتین و شی در ماه فوریه سال جاری میلادی توافقی را امضا کردند که در آن به صراحت آمده که «هیچ محدودیتی» در شراکت و روابط دو کشور وجود ندارد.

امضای توافق روسای جمهور چین و روسیه سه هفته قبل از آغاز حمله به اوکراین منعقد شد. به دنبال این درگیری، آمریکا و متحدانش فشارهای زیادی به چین برای پیوستن به فشارهای تحریمی علیه روسیه وارد کردند اما پکن از تحریم‌های غرب انتقاد کرد.

مقام‌های ارشد چین بدون اینکه از حمله به اوکراین حمایت علنی بکنند، از مسکو و کی‌یف خواستار گفت‌و‌گو به منظور حل بحران شده و همزمان از مواضع کشورهای غربی به شدت انتقاد کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار