پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

الهیان: علت کشته‌شدن افسران موساد به‌کارگیری توسط دستگاه اطلاعاتی ایران بود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تقدیر از عملکرد دستگاه‌های اطلاعاتی ایران گفت که این‌که رژیم صهیونیستی برای مقابله با نفوذ ایران، تمام افسرانی را که متهم به ارتباط با دستگاه اطلاعاتی ایران هستند حذف می‌کند، نشانه تسلط ایران بر عملکرد موساد است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  با اشاره به کشته شدن 6 افسر اسرائیلی توسط موساد، اظهار داشت: طی سالیان گذشته سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی شکست‌های سنگین و بزرگی را از افسران اطلاعاتی ایران خورده است که اخیراً نیز عملیات پیچیده آن‌ها که برای صنایع هوایی ایران طرح‌ریزی شده بود توسط سرویس اطلاعاتی ایران خنثی شد.

 

وی افزود: همین شکست باعث شد که رژیم صهیونیستی دست به خودزنی بزند و تمامی افسران خود را که دخیل در عملیات بزرگ بودند و توسط ایران خنثی شد، به قتل برساند تا سرپوشی بر شکست سنگین خود بگذارد؛ زیرا این شکست برای اسرائیل گران تمام شده است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دوران برتری موساد تمام شده است و اکنون در داخل درگیر خود شده‌اند تا متوجه شوند که از کجا ضربه می‌خورند، این یعنی موساد و رژیم صهیونیستی اکنون در خانه خود مورد حمله و هجمه قرار گرفته است. کشته شدن افسران اطلاعاتی مرتبط با میز ایران در موساد نشان‌دهنده آن است که ایران و افسران اطلاعاتی ایران اشراف کامل بر سرویس جاسوسی اسرائیل دارند و از بین بردن آن‌ها یعنی که موساد و رژیم صهیونیستی از ایران شکست سنگینی خورده است.

 

الهیان تصریح کرد: شکست اسرائیل در ایران دائماً در حال به‌روزرسانی است، یعنی در حوادث اخیر نیز موساد مرکز اصلی فرماندهی کنترل آشوب‌ها و اغتشاشات در ایران بود و درحال سناریوچینی برای ناامن کردن ایران بود اما این عملیات آن‌ها نیز همانند عملیات‌های گذشته‌شان توسط افسران اطلاعاتی ایران خنثی شد و آن‌ها هم در این عملیات ناکام ماندند./ تسنیم

ارسال نظر