رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم دیدار الجولانی با پادشاه بحرین در منامه عراقچی همتای سعودی را در جریان مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا قرار داد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به گزارش‌هایی از عدم حضور هیئت فنی در چهارمین دور از مذاکرات موافقت هند و پاکستان با برقراری آتش بس پس از درگیری‌های چند روز اخیر عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است

حمله پهپادی نیروهای یمنی به فرودگاه جیزان

نیروهای یمنی بار دیگر فرودگاه جیزان عربستان را هدف حملات پهپادی خود قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در پاسخ به ادامه تجاوز عربستان به این کشور مراکز تجمع مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی در چهار راه الوازعیه در تعز را با 4 فروند موشک زلزال 1 هدف قرار دادند که بر اثر این حملات شماری از آنها کشته و زخمی شدند.

 

از سوی دیگر یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی این کشور با پهپادهای قاصف 2k آشیانه جنگنده ها و پایگاه های نظامی دیگر در فرودگاه جیزان را هدف قرار داد.

 

وی گفت که بر اثر این حملات پروازهای فرودگاه جیزان متوقف شده است .

 

حملات موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به مواضع ائتلاف متجاوز سعودی و مزدورانش طی هفته های اخیر شدت یافته است.

 

نیروهای یمنی طی هفته های گذشته بارها فرودگاه های عربستان را هدف حملات پهپادی و موشکی خود قرار داده اند.

 

از سوی دیگر تعدادی از مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی در حملات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در منطقه "حیران" و "مثلث عاهم" در استان حجه کشته و زخمی شدند.

 

عربستان سعودی از ششم فروردین 94 با تشکیل ائتلافی متجاوز از رژیم‌های مرتجع عربی، جنگی ویرانگر را علیه یمن با هدف تسلیم کردن مردم این کشور در برابر سیاست‌های خود و جلوگیری از تشکیل دولت مستقل و غیروابسته به خود آغاز کرده است که این حملات هیچ نتیجه‌ای به‌جز قربانی شدن میلیون‌ها انسان بیگناه و ویران شدن زیرساخت‌های حیاتی یمن نداشته است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار