سرلشکر پاکپور: سپاه پاسداران برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن آمادگی دارد واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت بیانیه سپاه در پی ترور «ملاکمال» معتمد بلوچ آخرین مهلت استعفا برای داوطلبان شوراها امروز به پایان می‌رسد وزیر کشور: خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه پرداخت می‌شود معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست پزشکیان: مردم در دریافت خدمات، به خودی و غیر خودی تقسیم نشوند/ نگرانی اصلی من دشمنی آمریکا و اسرائیل نیست، بلکه تفرقه و اختلاف در داخل است برنامه دولت برای پرداخت مبتنی بر عملکرد اعلام شد/ نظام پرداخت‌ها تغییر می‌کند؟ + فیلم امیر دریادار سیاری: با آمادگی نیروهای مسلح، دشمن توان تعرض نخواهد داشت اسلامی: ایران در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد عارف: آمریکا می‌گوید شروط ما را بپذیرید تا مذاکره کنیم ولی ما این رویکرد را نمی‌پذیریم پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت سردار افشار نیکزاد: اصلاح قانون نظام مهندسی پس از ۲۹ سال در دستور کار قرار گرفت

بهادری جهرمی:حوادث نباید ما را از مسیر اصلی غافل کند

سخنگوی دولت گفت:مدتی است کشور ما دچار حوادثی شده است که البته رهبری فرموده است این حوادث نباید ما را از مسیر اصلی غافل کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی دولت گفت: حوادث نباید ما را از مسیر اصلی غافل کند و اگر قرار باشد تحلیل راهبردی داشته باشیم باید دید که حوادث اخیر جهانی و منطقه‌ای به کدام سو می‌رود.
علی بهادری جهرمی سخنگو و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر گفت: مدتی است کشور ما دچار حوادثی شده است که البته رهبری فرموده است این حوادث نباید ما را از مسیر اصلی غافل کند. اگر قرار باشد تحلیل راهبردی داشته باشیم باید دید که حوادث اخیر جهانی و منطقه‌ای به کدام سو می‌رود.

وی ادامه داد: در ایام اخیر به وضوح شاهد بودیم که تغییراتی در هندسه جهانی صورت گرفت. حوادثی مثل جنگ روسیه و اوکراین نشان داد که این‌گونه نیست که فقط یک کشور تعیین کننده باشد.

سخنگوی دولت بیان کرد: اجلاس شانگهای حجم وسیعی از مبادلات را امروز در بر گرفته است. کشور ما تلاش کرد که در این نظم جدید به جایگاه خود بازگردد.

وی افزود: رقبای ما احساس خطر کردند و به دنبال بهانه بودند تا در این مسیر حرکت اخلال ایجاد کند تا نتواند در این برهه حساس تاریخی ایفای نقش کند.

بهادری جهرمی گفت: رقبای ما حس کردند که باید به سراغ جنگ شناختی بیایند و مشغله ای را برای کشور ما ایجاد کنند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: اعتراض نباید نادیده گرفته شود، اما مسیر اصلی هم نباید گم شود.

وی بیان کرد: این بدیهی است که ماجرای اخیر برنامه ریزی شده بود. این حجم عملیات رسانه ای که بلافاصله صورت گرفت و تمام قد همه رقبا دور هم جمع شدند این امر را ثابت کرد. حجم عظیم اعتراضات فرانسه را چقدر ما در جریان هستیم؟

بهادری جهرمی اظهار کرد: کار گروه ویژه دولت این بود که چالش ها و مشکلات را رفع کند. مسئله این است که این چالش های چند 10 ساله یک روزه ایجاد نشده اند که یک روزه از بین بروند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار