پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

آزادی خلبان ایرانی که توسط آرژانتین بازداشت شده بود

استاد خلبان ایرانی هواپیمای ونزوئلا و سه خدمه ایرانی دیگر که توسط آرژانتین بازداشت شده بودند، آزاد شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، کاپیتان غلامرضا قاسمی استاد خلبان ایرانی هواپیمای ونزوئلا که خرداد ماه به همراه 14 خدمه ونزئلایی و همچنین 4 خدمه ایراین توسط آرژانتین بازداشت شده بود، آزاد شد.

براساس این گزارش خرداد ماه سال جاری یک فروند هواپیما متعلق به ونزوئلا به همراه ۱۴خدمه ونزوئلایی و پنج خدمه ایرانی در یکی از فرودگاه‌های بین‌المللی آرژانتین توقیف شذ. کاپیتان قاسمی استاد خلبان این هواپیمایی ونزوئلایی بود که برای آموزش خلبان ونزوئلایی به این کشور سفر کرده بود.

فرزند خلبان قاسمی اخیرا در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس جزئیات بازداشت پدر خود و خدمه‌ ایرانی در آرژانتین را تشریح کرد و در بخشی از این گفت‌وگو به نقش آمریکا و رژیم صهیونیستی در این ماجرا اشاره کرد و گفت: قطعا این ماجرا برنامه ریزی شده بوده، چراکه هنگامی که هواپیما می خواهد پرواز کند باید مجوزهای فرود در فرودگاه مقصد، مجوزهای عبور از کشورهای مسیر و فرودگاه جایگزین را هم داشته باشد. دارابودن مجوزهای مذکور به این معناست که باید تحت هر شرایطی به این هواپیما خدمات فرودگاهی، ناوبری، ارتباطی، سوخت‌رسانی، آتش‌نشانی و رادیویی داده شود. ( جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید).

گفتنی است کاپیتان غلامرضا قاسمی و دو خدمه ایرانی هواپیما، پس از آزادی، صبح امروز به سمت کشورمان پرواز کردند و ظهر امروز وارد کشور خواهند شد.

دو خدمه ایرانی دیگر نیز پیش از این آزاد شده بودند که در مجموع هم اکنون 5 خدمه ایرانی هواپیما آزاد شده اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده