شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

آیت الله رئیسی: همکاری موثر با سازمان‌های منطقه‌ای اولویت سیاست خارجی ایران است

رئیس‌جمهور در دیدار با دبیرکل اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند گفت: همکاری‌های موثر با سازمان‌های منطقه‌ای اولویت سیاست خارجی ماست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران صبح امروز دوشنبه در دیدار «سلمان الفاریسی» دبیرکل اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند،‌ با اشاره به ظرفیت قابل توجه کشورهای عضو این اتحادیه بر برنامه‌ریزی برای همگرایی بیشتر اعضای اتحادیه برای افزایش بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها تأکید کرد.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به جمعیت قابل توجه این حوزه جغرافیایی و ظرفیت‌های موجود در این منطقه، تقویت ارتباطات و تعاملات کشورهای حاشیه اقیانوس هند را مهم دانست و تاکید کرد: همکاری‌های موثر با سازمان‌های منطقه‌ای اولویت سیاست خارجی ماست و جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد توانمندی‌های قابل توجه خود را با کشورهای عضو اتحادیه به اشتراک بگذارد.

 

رئیسی لزوم بهره‌گیری از توانمندی‌های بانوان بخش‌های گوناگون اتحادیه را مورد تأکید قرار داد و افزود: زنان در سال‌های پس از انقلاب اسلامی در عرصه‌های اجتماعی، علمی، فرهنگی و سلامت در ایران توفیقات متعددی به دست آورده‌‌اند که می‌تواند نمونه و الگویی از حضور موثر زن در جامعه باشد.

 

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در ادوار مختلف مشارکت مناسبی در اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند داشته است، بر لزوم فعال‌تر شدن این اتحادیه با استفاده از تجربیات گذشته بخصوص در سه حوزه فعال کردن اقتصاد آبی، توانمندی‌سازی اقتصادی بانوان و همکاری‌های علمی و فناوری تأکید کرد.

 

سلمان‌الفاریسی دبیرکل اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند نیز با ابراز خرسندی از سفر به ایران و ملاقات با رئیس جمهور،‌ اظهار داشت: ایران عضو فعال و موثر اتحادیه بوده و به ویژه دوره ریاست ایران بر دبیرخانه این اتحادیه بسیار شاخص و افتخارآمیز است.

 

وی با تقدیر از ایفای نقش موثر ایران در ریاست کارگروه توانمندی‌سازی زنان در اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند،‌ افزود: جمهوری اسلامی همچنین در انجمن دانش و فناوری اتحادیه هم اقدامات موثر و خدمات شایان توجهی ارائه کرده است./ فارس

ارسال نظر