تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

بحران سوخت به کاخ سفید آمد

بحران سوخت به کاخ سفید آمد یک مقام کاخ سفید اعلام کرد که میزان گازوئیل ذخیره‌شده در این کشور به شکل غیرقابل قبولی پایین است و آمریکا فقط برای 25 روز گازوئیل دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  به نقل از بلومبرگ، یک مقام کاخ سفید اعلام کرد که حجم ذخایر سوخت گازوئیل در این کشور به شکلی غیرقابل قبول پایین آمده و آمریکا فقط برای 25 روز گازوئیل ذخیره دارد.

 

آمارهای سازمان اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد حجم ذخایر گازوئیل این کشور در ماه اکتبر به کمترین میزان در 29 سال گذشته رسیده است و فقط کفاف مصرف 25 روز این کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهد.

 

برایان دیس، دبیر شورای ملی اقتصادی آمریکا، که یکی از مشاوران ارشد جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به شمار می‌رود، هفته گذشته اعلام کرد که سطح ذخایر گازوئیل آمریکا به شکلی غیرقابل قبول پایین آمده و همه گزینه‌ها برای بالا بردن میزان گازوئیل ذخیره‌شده در این کشور روی میز است.

 

در حالی شاهد کمبود گازوئیل در آمریکا هستیم که دو هفته دیگر در ماه نوامبر انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا برگزار می‌شود و همین کمبود باعث می‌شود تا شاهد افزایش قیمت گازوئیل در این کشور باشیم.

 

آمارهای سازمان اطلاعات انرژی آمریکا همچنین حاکی است که صنعت حمل و نقل در آمریکا به خصوص کامیون‌ها و قطارها به مصرف گازوئیل وابسته هستند و بسیاری از فعالیت‌های ساخت و ساز، کشاورزی و حتی ارتش آمریکا نیز مصرف بالای گازوئیل دارد.

 

طی 12 ماه گذشته قیمت گازوئیل در آمریکا از 3.33 دلار در هر گالن به 5.33 دلار افزایش یافته و درواقع 62 درصد رشد کرده است. به عبارت دیگر هر لیتر گازوئیل در آمریکا هم اکنون 43 هزار تومان است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار