چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

کرملین: تهدید کی‌یف به استفاده از بمب رادیواکتیو، واقعی است

کرملین: تهدید کی‌یف به استفاده از بمب رادیواکتیو، واقعی است سخنگوی کاخ کرملین با واقعی توصیف کردن تهدید اوکراین به استفاده از «بمب کثیف» علیه روسیه، گفت فرانسه و آلمان هیچ تمایلی برای میانجی‌گری در مذاکرات صلح ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (دوشنبه) تهدید مقامات اوکراینی به استفاده از نوعی بمب رادیواکتیو علیه نیروهای روس را واقعی و تهدید جدی توصیف کرد.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت رژیم کی‌یف آشکارا تهدید کرده که از «بمب کثیف» استفاده می‌کند و وزارت دفاع روسیه نیز این اطلاعات را به غرب داد، حال می‌خواهند باور کنند یا خیر.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی در این‌باره تضویح داد: «واقعیت این است که بی‌اعتمادی آنها به اطلاعاتی که طرف روسی مخابره کرده است به این معنی نیست که تهدید استفاده از چنین بمبی وجود ندارد. تهدید آشکار است».

بمب کثیف، نوعی بمب یا موشک آلوده به مواد رادیواکتیو است که با استفاده از انفجار غیراتمی، محیط را به تشعشعات اتمی آلوده می‌کند.

شب گذشته «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه در تماس همتایان خود از آمریکا، فرانسه و ترکیه در مورد استفاده احتمالی کی‌یف از این نوع بمب رادیواکتیو علیه نیروهای روس و خاک این کشور قویاً ابراز نگرانی کرده بود.

این در حالی است که «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین شامگاه یکشنبه برای منحرف کردن توجهات از این مسئله، ادعا کرد که مسکو تنها دولتی است که قادر به استفاده از تسلیحات اتمی در قاره اروپا است. 

سخنگوی کرملین در بخش دیگری از صحبت‌هایش در پاسخ به سوالی درباره کاهش تماس‌های تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه با سران آلمان و فرانسه، گفت «اولاف شولتز» و «امانوئل ماکرون» تمایلی به شنیدن مواضع مسکو ندارند.

ریانووستی به نقل از پسکوف نوشت: «در مورد ماکرون و شولتز باید بگویم که آنها اخیراً تمایلی به شنیدن موضع طرف روسی و مشارکت در هرگونه تلاش برای میانجی‌گری [جهت حل بحران اوکراین] نشان نداده‌اند، به همین دلیل است که تماس‌های کمتری با آنها گرفته می‌شود»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار