تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

رکورد زنی خرید نفت چین از ایران، ونزوئلا و روسیه

رکورد زنی خرید نفت چین از ایران، ونزوئلا و روسیه آمار‌های گمرک چین نشان داد، خرید نفت چین در ماه گذشته میلادی از مالزی که اغلب محل انتقال نفت ایران، ونزوئلا و روسیه است ۲ برابر شده و به رکود جدید ۴.۰۵ میلیون تن رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، آمارهای گمرک چین نشان داد که واردات از مالزی که در 2 سال گذشته اغلب به عنوان نقطه انتقال برای نفت هایی با مبدا ایران و ونزوئلا و اخیرا روسیه در نظر گرفته می شود، بیش از 2 برابر شده و به رکورد جدید 4.05 میلیون تن رسیده است که رکورد قبلی برابر با 3.37 میلیون تن در ماه آگوست را شکسته است.

به نوشته این گزارش، اما هیچ رقم رسمی برای واردات نفت ایران و ونزوئلا ثبت نشده است.

از آنجایی که پالایشگاه های مستقل چین سوخت روسی را با قیمت پایین ‌تر خریداری کردند، پکن در ماه سپتامبر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 22 درصد بیشتر از روسیه نفت وارد کرده است و مسکو با اندکی فاصله بعد از عربستان در جایگاه دومین تامین کننده نفت چین قرار گرفته است.

بر اساس آمار های اداره کل گمرک چین که امروز منتشر شد، عرضه نفت روسیه به چین، شامل نفت انتقالی از طریق خط لوله سیبری شرقی اقیانوس آرام و محموله های دریایی از بنادر اروپایی و شرق دور این کشور، در مجموع 7.46 میلیون تن است.

این میزان معادل 1.82 میلیون بشکه در روز بود که نسبت به 1.96 میلیون بشکه در ماه آگوست (ماه گذشته میلادی) و رکورد 2 میلیون بشکه در روز در ماه می کمتر است.

چین از عربستان نیز 7.53 میلیون تن معادل 1.83 میلیون بشکه در روز نفت وارد کرده است که نسبت به ماه گذشته برابر با 1.99 میلیون بشکه در روز کمتر است. فروش نفت عربستان به چین در ماه سپتامبر نسبت به سال گذشته نیز 5.4 درصد کاهش یافته است.

عربستان در 9 ماه نخست امسال با صادرات 65.84 میلیون تن نفت به چین در جایگاه نخست قرار دارد اما نسبت به ما سال گذشته یک درصد کاهش را نشان می دهد. محموله های روسی نیز نزدیک به 9 درصد افزایش یافتند و به 64.26 میلیون تن رسیده اند که چندان با عربستان فاصله ندارد.

چین در ماه سپتامبر 795 هزار تن نفت خام آمریکا را دریافت کرده است و این درحالی است که در ماه گذشته هیچ نفتی از آمریکا نخریده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار