آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی

هشدار هواشناسی/ بارش باران و برف در ۱۰ استان تا شنبه آینده

هشدار هواشناسی/ بارش باران و برف در ۱۰ استان تا شنبه آینده سازمان هواشناسی از تداوم بارش باران و برف در برخی مناطق کشور تا شنبه هفته آینده خبر داد و برای استان‌های ساحلی دریای خزر هشدار صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و‌ آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در استان‌های گیلان،‌ مازندران،‌گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و شمال سمنان بارش و وزش باد پیش بینی شده است. در مناطق مستعد خیزش گردوخاک انتظار می‌رود.

 

امروز بارش‌ها در شرق مازندران و گلستان شدت خواهد داشت و دریای خزر مواج است. فردا چهارشنبه در اکثر مناطق کشور جو آرام و پایداری حاکم است و تنها در سواحل استان گیلان بارش‌های خفیف روی می‌دهد و روند افزایش نسبی دما در نوار شمالی به‌ویژه سواحل شمالی حاکم است.

 

پنجشنبه 5 آبان در مناطقی از شمال غرب، دامنه‌های زاگرس در غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران افزایش ابر گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید پیش بینی شده است.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز جمعه با گذر موج تراز میانی از نوار شمالی کشور در استان‌های آذربایجان شرقی،‌ اردبیل و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز ابرناکی و بارش پراکنده روی می‌دهد. در این روز با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر در استان‌های گیلان و مازندران بارش روی می‌دهد و بارش‌ها در گیلان و شرق اردبیل تشدید می‌شود.

 

شنبه آینده بارش‌ها در سواحل دریای خزر تشدید شده و استان‌های گلستان،‌ خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی را در بر می‌گیرد. همچنین در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید روی می‌دهد که در مناطق مستعد گردوخاک پیش بینی شده است. در این روز بارش در استان‌های گیلان و مازندران شدید است و در ارتفاعات اردبیل و البرز مرکزی بارش برف انتظار می‌رود.

 

توصیف سامانه: وزش باد همراه با افزایش ارتفاع موج

زمان شروع: چهارشنبه 1401/08/04

زمان پایان: پنجشنبه 1401/08/05

 

نوع مخاطره: وزش باد همراه با افزایش ارتفاع موج، در نواحی ساحلی 1 تا 1.5 متر و در فراساحل تا 2.5 متر

 

منطقه اثر: نواحی ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران، گلستان.

 

اثر مخاطره: احتمال آسیب به تورهای صیادی و قفس‌ها، اختلال در تردد با قایق‌های تفریحی و شناورهای سبک و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی.

 

توصیه: محدودیت در سفرهای دریایی با شناورهای سبک و تمهیدات پیشگیرانه جهت دوری از خسارت در فعالیت‌های دریایی.

 

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

 

نوع مخاطره: بارش باران همراه با رعدوبرق در مناطق مستعد تگرگ

 

منطقه اثر: گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی.

 

اثر مخاطره: بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، احتمال سیلاب در مناطق مستعد، صاعقه، احتمال اختلال در تردد جاده‌ای، خسارت به سازه‌های موقت، تاخیر و احتمال لغو پرواز و آسیب به صنعت کشاورزی.

 

توصیه: احتیاط در سفرهای برون شهری، اجتناب و پرهیز از تردد و اسکان درحاشیه مسیل‌ها، اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر کوچ‌رو، بازگشایی دهانه پل‌ها و آبروها، بررسی استحکام سازه‌های موقت، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها، تسریع در کاشت محصولات پاییزه و تسریع در برداشت مزارع پنبه در استان گلستان./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار