ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

آرامش شکننده در محورهای جنگی پایتخت لیبی

منابع لیبیایی از وجود آرامش شکننده در محورهای جنگی طرابلس پایتخت لیبی و شهر مرزق در جنوب این کشور خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۱۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 06
کد خبر: ۱۵۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از درگیری‌های مسلحانه در دو شهر طرابلس و مرزق در جنوب لیبی، آرامش شکننده در این دو شهر و حومه آن حاکم است و حال آنکه برخی شواهد و قرائن حاکی از آمادگی نیروهای حفتر برای ازسرگیری درگیری‌ها در جنوب پایتخت است.

«محمد قنونو» سخنگوی نیروهای دولت وفاق ملی می‌گوید که شب گذشته این نیروها با نیروهای حفتر در نزدیکی فرودگاه و مشخصا منطقه الخلاطات درگیر شدند و نیروهای حفتر سعی داشتند خط دفاعی را بشکنند اما این درگیری‌ها به پایان رسیده و اکنون آرامش حاکم شده است.

 

طبق گزارش وبگاه «العربی‌الجدید»، مرکز اطلاع‌رسانی جنگی وابسته به نیروهای حفتر اعلام کرد که ده‌ها خودروی جنگی و نیرو به مناطق جنوب طرابلس وارد شده و برای آغاز مرحله دوم جنگ آماده می‌شوند.

گزارش‌ها حاکی از نیت حفتر برای ازسرگیری نبردها در جنوب طرابلس پس از شکست سنگین در شهر استراتژیک غریان است.

بر اساس این گزارش، یک گردان از نیروهای بنغازی، درنه و جنوب لیبی به نیروهای حفتر در جنوب طرابلس ملحق شده‌اند.

 

از سوی دیگر شاهدان عینی در شهر مرزق واقع در جنوب لیبی از بازگشت آرامش به این شهر خبر داد و گفتند که صبح امروز شنبه پس از درگیری‌های خشونت‌بار بین نیروهای حفتر و نیروهای حفاظت از جنوب، آرامش به این شهر بازگشت.

سازمان بهداشت جهانی روز جمعه(دیروز) اعلام کرد که شمار کشته‌های حمله به پناهگاه مهاجران در تاجوراء واقع در ۱۵ کیلومتری شرق طرابلس به ۵۳ نفر رسید و به این ترتیب از آغاز درگیری‌ها در حومه طرابلس تا کنون نزدیک به یک هزار نفر کشته شده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار