تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

نقشه آمریکا برای ورود اسلحه و ترور در ایران ناکام ماند

نماینده، ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: دشمن در اجرای نقشه‌های خود برای ورود اسلحه به داخل و ترور افراد به طور کامل ناکام شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی نماینده ولی‌ فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگویی رادیویی، با اشاره به مبارزه ایران با جبهه استکبار به سردمداری آمریکا و رژیم صهیونیستی اظهار داشت: ایران همواره به دنبال دفاع از حقوق خود بوده است، اما آن‌ها از هر اقدامی برای ضربه به ایران کوتاهی نکرده‌اند و آنچه انجام نداده‌اند، به این دلیل بوده است که نتوانسته‌اند.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی به برملا شدن چهره تروریستی غربی‌ها در اغتشاشات اخیر اشاره و عنوان کرد: راهکار دشمنان برای اقدامات تروریستی و مقابله با ایران، رساندن اسلحه به برخی افراد در داخل کشور بود تا بعضی به‌صورت آگاهانه و بعضی به‌صورت ناآگاهانه در کشور ناامنی ایجاد کنند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران در خصوص تلاش غربی‌ها برای ورود اسلحه به ایران از تمام مرزهای کشور برای ایجاد ناامنی گفت: به لطف الهی، انسجام، یکپارچگی، همکاری و هم‌افزایی نیروهای امنیتی و انتظامی جلوی این توطئه را گرفت. در این راستا، کشفیات بسیار بالایی از دشمنان صورت گرفت؛ همچنین نیروهای نظامی به پایگاه‌های ورود اسلحه به داخل کشور نیز ضربات سهمگینی وارد کردند و سرچشمه ورود اسلحه به کشور کور شد.

وی سناریوی ترور را از حربه‌های دشمنان برای ناامید کردن در داخل کشور عنوان کرد و افزود: آن‌ها به دنبال ضربه زدن به انقلاب اسلامی از درون و القای ناامنی هستند؛ این کار از سوی کشور آمریکا انجام می‌شود که در ۱۰ ماه گذشته چهار هزار جوان و نوجوان در آن کشور کشته‌اند.

حاجی‌صادقی ادامه داد: آمریکایی‌ها فکر می‌کردند که می‌توانند آنچه را خود به آن مبتلا هستند، در ایران اسلامی نیز به وجود بیاورند؛ اما به لطف الهی و با کارهای بزرگ و شایسته‌ای که انجام گرفت، جلوی دسیسه غربی‌ها گرفته شد. آنچه مردم در اخبار در این رابطه شنیده‌اند، بخشی از اقدامات نیروهای امنیتی و انتظامی بوده است.

نماینده ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: دشمن در اجرای نقشه‌های خود برای ورود اسلحه به داخل و ترور افراد به‌طور کامل ناکام و محدود شده است؛ البته ممکن است در برخی نقاط افراد خودفروخته‌ای قصد انجام چنین اقداماتی را داشته باشند، اما به‌طور حتم به‌زودی بساط آن‌ها نیز جمع خواهد شد./ همشهری آنلاین

ارسال نظر