پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم

حاجی صادقی: عملیات ۱۷ ربیع، دشمنان را عصبانی کرد

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: عملیات ظفرمند ۱۷ ربیع عزتمندانه علاوه بر اینکه موجب سربلندی، شکوه و خوشحالی ملت قهرمان ایران را فراهم آورد، دشمنان این مرز و بوم را بیش از پیش عصبانی و مقهور کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همراهی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه و سردار زارع معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی سپاه از جزایرنازعات خلیج فارس بازدید و با فرماندهان و رزمندگان مستقر در این جزایر دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی در این بازدیدها ضمن مشاهده میدانی میزان آمادگی ها، تمهیدات دفاعی، استحکامات و روحیه معنوی و انقلابی رزمندگان برای مقابله با هر گونه تهدید احتمالی در جزایر خلیج فارس ، سلام ویژه رهبر معظم انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا امام خامنه ای(مد ظله العالی)را به آنان ابلاغ کرد.

 

نماینده ولی فقیه در سپاه در جمع فرماندهان و رزمندگان مستقر در جزایر، با ابلاغ سلام گرم مقام معظم رهبری(حفظه الله) و اظهار خرسندی ایشان از اقدامات شجاعانه و عزتمندانه رزمندگان ولایتمدار در سیادت دریایی و صیانت از حریم دریایی ایران اسلامی و مقابله با دشمنان متجاوز و یادآوری اقدام به هنگام و مقتدرانه دفاعی آنان در مقابله با تجاوز و تهدید دشمن از جمله در ماجرای دستگیری تفنگداران متجاوز انگلیسی، آمریکایی و اقدامات چند سال اخیر در توقیف نفتکش های متخلف انگلیسی،کره ای و یونانی و عملیات ظفرمند ۱۷ ربیع، گفت: این اقدامات عزتمندانه علاوه بر اینکه موجب سربلندی، شکوه و خوشحالی ملت قهرمان ایران را فراهم آورد، دشمنان این مرز و بوم را بیش از پیش عصبانی و مقهور کرد.

 

حجت الاسلام حاجی صادقی دیدار با دلاوران از جان گذشته جمهوری اسلامی و بهره مندی از روحیه جهادی ، انقلابی و سلحشوری این رزمندگان را موهبتی بزرگ برشمرد و تصریح کرد: این ویژگی های روحی و معنوی همچون دوران دفاع مقدس از عوامل اصلی پیروزی ما برابر دشمن است و امروز بیش از آنچه تصور می کردم این برادران عزیز را در معنویت، ولایتمداری و روحیه جهادی و انقلابی آماده و پر نشاط و مهیا برای انجام ماموریت‌های بزرگ دیدم.

 

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه نیروی دریایی سپاه امروز از جهت عده و عده با سالیان دفاع مقدس أصلا قابل قیاس نیست، گفت: امروز نیروی دریایی سپاه همانند سایر نیروهای مسلح مجهز به سازه ها و سامانه های عظیم نظامی دفاعی کاملأ با طراحی ،تولید و ساخت داخل ، با حضور جوانان متعهد،انقلابی و ولایتمدار آماده انجام هر گونه مأموریت سختی بوده و این از موفقیت های انقلاب اسلامی در این عرصه می باشد که دنیا را متعجب کرده است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار