درخواست ۳۰ قانونگذار آمریکایی برای مذاکره فوری بایدن با پوتین-راهبرد معاصر
پاسخ تلافی جویانه حزب الله به اسرائیل | شلیک ۴۰ موشک به شهر «الصفد» واکنش فوری رویترز به ادعای ترور سید حسن نصرالله الجزیره: ۳۰۰ نفر در انفجار امروز بیروت شهید شده اند آماده باش سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در سراسر جهان سخنگوی وزارت امور خارجه: آمریکا هم باید پاسخگوی جنایت رژیم صهیونیستی در بیروت باشد نتانیاهو سفرش به نیویورک را ناتمام گذاشت بیانیه سفارت ایران در بیروت در پی حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی حملات شدید و وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت ادعای رژیم صهیونیستی درباره حمله به مقر اصلی حزب الله در بیروت جوسازی و اظهارات جنگ‌افروزانه نتانیاهو در تریبون سازمان ملل واشنگتن پست: اسرائیل ادوات نظامی را به مرز لبنان منتقل کرده است هشدار رژیم اشغالگر به صهیونیست‌ها درباره سفر به ۱۵ کشور بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره حملات موشکی و پهپادی به تل‌آویو و عسقلان فاکس نیوز: نتانیاهو تمایلی به آتش‌بس ندارد طالبان: در حال مذاکره با مقامات ایران برای حل مشکل مهاجران هستیم

درخواست ۳۰ قانونگذار آمریکایی برای مذاکره فوری بایدن با پوتین

۳۰ قانونگذار موسوم به جریان «ترقی‌خواه» در حزب دموکرات آمریکا با امضای نامه‌ای از «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته‌اند فوراً وارد مذاکره با «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش پولیتیکو، از میان ۱۰۰ نماینده جریان ترقی‌خواه ۳۰ نفر این نامه را امضا کرده‌اند، اما این اقدام با واکنش‌های منفی در میان عده دیگری از دموکرات‌ها روبرو شده تا جایی که این نمایندگان پس گرفتن این نامه را بررسی می‌کنند.

پایگاه پولیتیکو نوشته زمانی که برای انتشار این نامه انتخاب شده بود هم از لحاظ سیاسی خطرناک بود، زیرا اوکراین در مقطع کنونی آماده مذاکره نیست.

این نامه به بایدن بدون اطلاع بسیاری از نماینده‌های دموکرات کنگره تهیه شده بود. البته نامه قرار بوده روز ۱ آگوست منتشر شود و مشخص نیست چرا بعد از تأخیر طولانی دوشنبه هفته جاری منتشر شده.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده