یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

درخواست ۳۰ قانونگذار آمریکایی برای مذاکره فوری بایدن با پوتین

درخواست ۳۰ قانونگذار آمریکایی برای مذاکره فوری بایدن با پوتین ۳۰ قانونگذار موسوم به جریان «ترقی‌خواه» در حزب دموکرات آمریکا با امضای نامه‌ای از «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته‌اند فوراً وارد مذاکره با «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش پولیتیکو، از میان ۱۰۰ نماینده جریان ترقی‌خواه ۳۰ نفر این نامه را امضا کرده‌اند، اما این اقدام با واکنش‌های منفی در میان عده دیگری از دموکرات‌ها روبرو شده تا جایی که این نمایندگان پس گرفتن این نامه را بررسی می‌کنند.

پایگاه پولیتیکو نوشته زمانی که برای انتشار این نامه انتخاب شده بود هم از لحاظ سیاسی خطرناک بود، زیرا اوکراین در مقطع کنونی آماده مذاکره نیست.

این نامه به بایدن بدون اطلاع بسیاری از نماینده‌های دموکرات کنگره تهیه شده بود. البته نامه قرار بوده روز ۱ آگوست منتشر شود و مشخص نیست چرا بعد از تأخیر طولانی دوشنبه هفته جاری منتشر شده.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار