امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

اعلام اسامی و سن ۱۳ شهید حادثه تروریستی شاهچراغ

اعلام اسامی و سن ۱۳ شهید حادثه تروریستی شاهچراغ سازمان پزشکی قانونی اسامی ۱۳شهید حادثه تروریستی شیراز را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 27
کد خبر: ۱۵۶۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر سازمان پزشکی قانونی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که هویت ۱۳ تن از شهدای حادثه تروریستی در شاهچراغ پس از انتقال به مرکز پزشکی قانونی استان فارس مورد شناسایی قرار گرفته است.

اسامی این شهدا به شرح زیر است:‌

۱- زهرا اسمعیلی فرزند آقاجان ۴۶ ساله

۲-علیرضا سرایداران فرزند محمدحسن ۴۹ ساله

۳- آرشام سرایداران فرزند علیرضا ۱۰ ساله

۴- مجتبی ندیمی فرزند مصطفی ۴۵ ساله

۵-  حسنعلی پورعیسی فرزند محمداسماعیل ۷۳ ساله

۶- بهادر آزادی شیری فرزند علی همت ۶۰ ساله

۷- سیدفریدالدین معصومی فرزند سیدمحسن ۳۹ ساله

۸ - علی اصغر لری گویینی فرزند عباس ۷ ساله

۹- محمدرضا کشاورز فرزند مهدی ۱۵ ساله

۱۰-  محمدولی کیاسی فرزند غریبعلی ۵۴ ساله

۱۱- احساس مرادی فرزند محبعلی ۵۸ ساله

۱۲ - هوشنگ خوب فرزند خداداد ۶۴ ساله

۱۳ - امید خوب فرزند هوشنگ ۳۲ ساله

 حامد نائیجی،  مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور نیز در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه اسامی منتشر شده قبلی دارای برخی نواقض بوده و تنها اسامی ۱۰ نفر در آن اعلام شده بود، گفت: این اسامی کامل به همراه سن از ۱۳ شهید این حادثه تروریستی است که پیکر آنان به پزشکی قانونی استان فارس منتقل شده بود.

به گفته وی با انتقال پیکرهای این شهدا به اداره کل پزشکی قانونی استان فارس، تیم مدیریت بحران استان تشکیل و کار شناسایی و تعیین هویت و علت فوت این عزیزان آغاز کرده و عملیات شناسایی در ساعت چهار صبح امروز به اتمام رسید./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار