گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

بیانیه وزارت خارجه فرانسه درباره دومین گام برجامی ایران

فرانسه در بیانیه‌ای روز یکشنبه به گام دوم ایران برای کاستن از تعهدات برجامی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، فرانسه در بیانیه‌ای روز یکشنبه از ایران خواست هرگونه فعالیتی که به عقیده این کشور «ناقض» توافق هسته‌‌ای با ایران است را متوقف کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «پاریس با نگرانی شدید از اعلانیه امروز ایران مبنی بر افزایش غنی سازی اورانیوم به بالاتر از محدوده 3.67 درصدی مطلع شده است.»

 

در بیانیه وزارت خارجه فرانسه آمده است: «ما در انتظار تایید این اعلام توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هستیم و قاطعانه از ایران می‌خواهیم تمامی فعالیت‌هایی که در تطابق با تعهدات برجامی‌اش نیست را متوقف کند.»

بر اساس این بیانیه، فرانسه با شرکای خود در ارتباط است تا به کاهش تنش‌ها در ارتباط با موضوع هسته‌ای ایران بپردازد.

پیش از این نیز دفتر ریاست جمهوری فرانسه در واکنش به گام دوم کاهش تعهدات برجامی ایران، افزایش سطح غنی سازی ایران را محکوم کرده و آن را نقض برجام خوانده است.

با این حال کاخ الیزه در ادامه موضع خود در این زمینه اعلام کرده که مکانیسم حل و فصل اختلافات در برجام فعلا فعال نخواهد شد.

 

ایران امروز همزمان با پایان یافتن مهلت ۶۰ روزه به کشورهای غربی برای عمل به تعهدات خود در برجام دومین گام برای کاستن از تعهدات خود ذیل این توافق را اعلام کرد.

 

مقام‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در یک نشست خبری در ساختمان کوثر نهاد ریاست‌جمهوری اعلام کردند ایران قصد دارد از امروز فرایند غنی‌سازی را به بالای ۳.۶۷ درصد افزایش دهند. تهران همچنین هشدار داد در صورتی که سایر طرف‌ها برای عمل به تعهدات خود اقدام نکنند بعد از ۶۰ روز گام سوم را برخواهد داشت.

ایران گام اول در این راستا را دوشنبه هفته گذشته ( ۱ جولای/۱۰ تیرماه) برداشت و اعلام کرد میزان ذخایر اورانیوم ۳.۶۷ درصدی این کشور از ۳۰۰ کیلوگرم عبور کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار