دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بیانیه وزارت خارجه فرانسه درباره دومین گام برجامی ایران

فرانسه در بیانیه‌ای روز یکشنبه به گام دوم ایران برای کاستن از تعهدات برجامی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، فرانسه در بیانیه‌ای روز یکشنبه از ایران خواست هرگونه فعالیتی که به عقیده این کشور «ناقض» توافق هسته‌‌ای با ایران است را متوقف کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «پاریس با نگرانی شدید از اعلانیه امروز ایران مبنی بر افزایش غنی سازی اورانیوم به بالاتر از محدوده 3.67 درصدی مطلع شده است.»

 

در بیانیه وزارت خارجه فرانسه آمده است: «ما در انتظار تایید این اعلام توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هستیم و قاطعانه از ایران می‌خواهیم تمامی فعالیت‌هایی که در تطابق با تعهدات برجامی‌اش نیست را متوقف کند.»

بر اساس این بیانیه، فرانسه با شرکای خود در ارتباط است تا به کاهش تنش‌ها در ارتباط با موضوع هسته‌ای ایران بپردازد.

پیش از این نیز دفتر ریاست جمهوری فرانسه در واکنش به گام دوم کاهش تعهدات برجامی ایران، افزایش سطح غنی سازی ایران را محکوم کرده و آن را نقض برجام خوانده است.

با این حال کاخ الیزه در ادامه موضع خود در این زمینه اعلام کرده که مکانیسم حل و فصل اختلافات در برجام فعلا فعال نخواهد شد.

 

ایران امروز همزمان با پایان یافتن مهلت ۶۰ روزه به کشورهای غربی برای عمل به تعهدات خود در برجام دومین گام برای کاستن از تعهدات خود ذیل این توافق را اعلام کرد.

 

مقام‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در یک نشست خبری در ساختمان کوثر نهاد ریاست‌جمهوری اعلام کردند ایران قصد دارد از امروز فرایند غنی‌سازی را به بالای ۳.۶۷ درصد افزایش دهند. تهران همچنین هشدار داد در صورتی که سایر طرف‌ها برای عمل به تعهدات خود اقدام نکنند بعد از ۶۰ روز گام سوم را برخواهد داشت.

ایران گام اول در این راستا را دوشنبه هفته گذشته ( ۱ جولای/۱۰ تیرماه) برداشت و اعلام کرد میزان ذخایر اورانیوم ۳.۶۷ درصدی این کشور از ۳۰۰ کیلوگرم عبور کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار