نعیم قاسم: زمان پاسخ به جنایت ترور شهید الطباطبائی را مشخص می‌کنیم واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه

عزل رییس دانشگاه سعودی به جرم اختلاس

شاه عربستان طی حکی، رئیس دانشگاه «ملک عبدالعزیز» را به جرم اختلاس از سمت خود برکنار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 28
کد خبر: ۱۵۶۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان روز گذشته (پنجشنبه، ۲۷اکتبر)‌ سه فرمان سلطنتی صادر و در یکی از آن‌ها «عبدالرحمن بن عبید الیوبی» رئیس دانشگاه «ملک عبدالعزیز» را از سمت خود برکنار کرد.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت عربستان «واس»، این دستور سلطنتی بر اساس آنچه که سازمان کنترل و مبارزه با فساد علیه الیوبی به دلیل ارتکاب جرائمی از جمله «سوء استفاده از جایگاه شغلی برای منافع شخصی، اختلاس از بودجه دانشگاه ملک عبدالعزیز، پولشویی و جعل اسناد» ارائه کرده بود، صادر شد.

در این دستور پادشاه سعودی آمده بود که «سازمان کنترل و مبارزه با فساد، مراحل قانونی لازم را برای رسیدگی به جرائم وی تکمیل خواهد کرد».

چند روز گذشته بود که سازمان کنترل و مبارزه با فساد عربستان اعلام کرد طی ۳۴۲۶ دور بازرسی‌هایی که در طول یک ماه انجام داده، از ۱۴۸ نفر تحقیقات کرده و این تحقیقات منجر به دستگیری ۶۰ متهم شده است.

روزنامه «عکاظ» عربستان گزارش داده بود که متهمان دستگیرشده از کارمندان وزارت‌خانه‌های دفاع، کشور، بهداشت، شهرداری‌ها و مسکن هستند. سازمان کنترل و مبارزه با فساد عربستان نیز در گزارشی توضیح داد مهم‌ترین جرائم و موارد فساد مالی و اداری این وزارت‌خانه‌ها، رشوه، سوء استفاده از قدرت، پولشویی و جعل اسناد بوده است.

پیش از این نیز، روزنامه الریاض عربستان گزارش داده بود که سازمان کنترل و مبارزه با فساد ۶۴۱ نفر از کارکنان سعودی به اتهاماتی مانند ارتشاء، سوء استفاده از قدرت، پولشویی، اختلاس از بیت‌المال و جعل اسناد بازداشت کرده است.

«سلمان بن عبدالعزیز» شاه عربستان در سیزدهم آبان ماه سال ۱۳۹۶ دستور تشکیل سازمان مبارزه با فساد به ریاست پسرش «محمدبن سلمان» ولی‌عهد این کشور را صادر کرد و به دنبال آن ده‌ها نفر از شاهزادگان و مسئولان فعلی و پیشین سعودی بازداشت شدند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار