آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

پیام تسلیت طالبان، روسای‌جمهور تاجیکستان و ترکمنستان به «رئیسی»

پیام تسلیت طالبان، روسای‌جمهور تاجیکستان و ترکمنستان به «رئیسی» رئیس جمهور تاجیکستان با ارسال پیامی به همتای ایرانی خود اقدام تروریستی در حرم مطهر شاه‌چراغ شیراز را قاطعانه محکوم و بر ضرورت تقویت مبارزه مشترک علیه تروریسم و افراط‌گرایی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 28
کد خبر: ۱۵۶۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «امامعلی رحمان»، رئیس جمهور تاجیکستان در رابطه به حمله مسلحانه به حرم مطهر شاه‌چراغ شیراز به «ابراهیم رئیسی»، رئیس جمهور اسلامی ایران پیام تسلیت ارسال کرد.

در پیام تسلیت رئیس جمهور تاجیکستان در این رابطه آمده است:

جناب عالی، در رابطه با حمله ظالمانه به حرم مطهر شاه‌چراغ شیراز که منجر به شهادت و مجروح شدن افراد بی گناه شد، مراتب تسلیت و همدردی خود را به شما و بستگان قربانیان ابراز و برای آنها صبر و شکیبایی را مسئلت دارم.

ما این اقدام تروریستی را به شدت محکوم کرده و بر لزوم تقویت مستمر مبارزه مشترک علیه همه مظاهر تروریسم و افراط گرایی تاکید می‌کنیم.

از خداوند متعال برای درگذشتگان رحمت و مغفرت و برای تمامی مجروحان شفای کامل را خواهانم.

«سردار بردی محمداف» رئیس جمهور ترکمنستان در پیامی شهادت مردم بی دفاع بر اثر حمله تروریستی در حرم مطهر احمد بن موسی(ع) را به «آیت الله سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران تسلیت گفت.

در این پیام آمده است: ترکمنستان قاطعانه با هرگونه مظاهر تروریسم و ​​افراط گرایی مخالف است و از تلاش های جامعه جهانی در مقابله با این شرارت حمایت کامل می‌کند.

رئیس جمهور ترکمنستان در ادامه این پیام با خانواده قربانیان این حادثه تروریستی ابراز همدردی کرد و برای مجروحان آرزوی شفای عاجل نمود.

ساعت 17:45روز چهارشنبه فرد مسلح به شیوه تروریست‌های تکفیری با تیراندازی از بیرون حرم مطهر شاهچراغ به مردم داخل حرم حمله کردند.

این حمله تروریستی در یکی از شلوغ‌ترین ساعات در حرم شاهچراغ روی داده و تا کنون منجر به شهادت 15 نفر از جمله 2 کودک و زخمی شدن 27 نفر از زائران شده است.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان در بیانیه‌ای حادثه تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ (ع) را محکوم کرد و این حادثه را به بازماندگان این حادثه تسلیت گفت.

سخنگوی طالبان امروز (جمعه 6 آبان) در توئیتی نوشت: «امارات اسلامی حمله و تیراندازی وحشیانه علیه نمازگزاران و زائرین در شیراز ایران را شدیدا محکوم کرده و با خانواده قربانیان و تمام مردم ایران تسلیت می‌گوید.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار