واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری 

تهدید موشکی دوباره اردوغان علیه یونان

تهدید موشکی دوباره اردوغان علیه یونان رئیس‌جمهور ترکیه با اشاره به این که کشورش قرار است شلیک‌های بیشتری با موشک «تایفون» داشته باشد، گفت که این موضوع وارد لیست اختلاف‌های ترکیه و یونان شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز (یکشنبه) در جریان سخنرانی در مراسم افتتاحیه کارخانه تولید خودروی برقی «تاگ» ترکیه، با اشاره به صنعت دفاعی کشورش، آزمایش موشک «تایفون» را افتخاری برای مردم ترکیه توصیف کرد.

وبگاه «گریک سیتی تایمز» در این خصوص گزارش کرد، اردوغان با اشاره به آزمایش موشک «تایفون» گفت: «کسی نیست که به دستاوردهای خود افتخار نکند. مردم ترکیه به موشک تایفون افتخار می‌کنند».

وی در ادامه از آزمایش‌های بیشتر موشک تایفون سخن به میان آورد و گفت: «تایفون به سرعت وارد دستور کار یونان و یونانی‌ها شد.هنوز کجای کار هستید؟ آزمایشات بیشتری در راه است».

اواخر مهرماه، رسانه‌ها از آزمایش موشک کوتاه‌برد تایفون ترکیه خبر دادند. وبگاه «عربی ۲۱»، 30 مهرماه با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت: «چند روز پیش بود که خبرگزاری ترکی «دیمیر اوران» از آزمایش یک موشک کوتاه برد بومی بر فراز دریای سیاه خبر داد و اعلام کرد که موشک موسوم به «تایفون» سه شنبه پیش، از سکویی متحرک در ایالت ریزه در دریای سیاه پرتاب شد و توانست هدف را در ۵۶۱ کیلومتری سواحل شهر سینوپ ترکیه هدف قرار دهد».

اقدام ترکیه در آزمایش یک موشک بالستیک کوتاه برد بومی، نگرانی محافل یونانی را برانگیخت، به ویژه که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه بدون اشاره به یونان، اعلام کرد که این آزمایش حاوی پیامی برای یک طرف خاص بوده است.

روزنامه ترکی «ملیت» نیز با رصد پوشش رسانه‌های یونانی، نظرات تحلیلگران نظامی یونان را به روزنامه یونان«تانئا» نقل کرد و نوشت که «تایفون» کل یونان را هدف قرار می‌دهد و آنکارا بر خلاف آتن، توانست به سرعت، صنایع دفاعی خود را توسعه دهد که این امر موجب شد تا دست برتر را در مقابل یونان داشته باشد و واجد شرایط بیشتری برای ایفای نقش واقعی در آینده باشد.

طبق افشای رسانه‌های ترکیه، صنایع دفاعی این کشور سال‌هاست که به دنبال ساخت موشک‌های بالستیک و حتی قاره‌پیما است، به طوریکه در سال ۲۰۱۱ روزنامه زمان ترکیه به نقل از منابع نظامی این کشور ادعا کرد که تشکیلات صنایع دفاعی ترکیه به دستور رجب طیب اردوغان پروژه ساخت موشک بالستیک قاره پیما با برد دوهزار و پانصد کیلومتر را آغاز کرده است.

ترکیه که در صنایع موشکی به طور کامل به ناتو و کشورهای غربی وابسته است، در ماه می‌ سال ۲۰۱۸ نیز از ساخت دو موشک یکی با برد متوسط به نام «گوکدوغان» و دیگری دور برد به نام «بوزدوغان» خبر داده بود. این روزنامه یونانی در خبری دیگر نوشت: موشک تایفون به صورت کاملا محرمانه تولید شد و از یک سکوی سیار شلیک شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار