سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ادامه تعرض پهپادهای ترکیه به حریم هوایی یونان

ادامه تعرض پهپادهای ترکیه به حریم هوایی یونان رسانه‌های یونانی روز چهارشنبه از تداوم تعرض ارتش ترکیه به حریم هوایی یونان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه «کاثیمرینی» به نقل از وزارت دفاع یونان گزارش داد که یک فروند پهپاد ارتش ترکیه صبح چهارشنبه بر فراز جزیره «کیناروس» در شرق دریای اژه پرواز کرد. وزارت دفاع یونان در بیانیه خود اعلام کرد که این پهپاد بدون ارائه برنامه پروازی، وارد منطقه اطلاعات پروازی شد و حریم هوایی یونان را نقض کرد.

این گزارش حاکیست، این حادثه ساعت ۹:۳۳ صبح به وقت محلی رخ داد و پهپاد ترکیه‌‌ای که به نوع آن اشاره‌ای نشده در ارتفاع ۱۹۰۰۰ پایی پرواز کرد. ارتش ترکیه معمولا از پهپادهای جاسوسی بر فراز قلمروی هوایی یونان استفاده می‌کند.

وزارت دفاع یونان ازشناسایی و رهگیری پهپاد متجاوز ترکیه‌ای بر فراز جزیره کیناروس خبر داد.

این حادثه در حالی رخ داد که رئیس‌جمهور ترکیه روز چهارشنبه در نشست خبری در حاشیه اجلاس «گروه ۲۰» در شهر«بالی» در اندونزی بار دیگر یونان را تهدید به حمله کرد.

«کیپ تاکینگ گریس»، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه گفت: «می‌توانیم یک شب ناگهان به این کشور برسیم».

وی گفت که یونان باید جایگاه خود را بشناسد و تاریخ را به خاطر بسپارد .

در حیطه نظامی، یونان به تازگی مرکز آموزش خلبانی جدید بین‌المللی خود را با مشارکت (رژیم) اسرائیل افتتاح کرده است. یونان تلاش می‌کند بر نیروی هوایی ترکیه رقیب منطقه‌ای خود برتری یابد.

از سویی دیگر، سخنگوی دولت ترکیه نسبت به موافقت آمریکا در فروش جنگده‌های جدید «اف-۱۶ » به آنکارا ابراز امیدواری کرده است .«ابراهیم کالین» سخنگوی «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه گفت: «روند موافقت ایالات متحده برای فروش جنگنده‌های اف-۱۶ به ترکیه به خوبی پیش می‌رود و می‌تواند ظرف چند ماه آینده تکمیل شود».

ترکیه در اکتبر ۲۰۲۱ از ایالات متحده درخواست خرید ۴۰ جنگنده اف-۱۶ ساخت شرکت «لاکهید مارتین» و ۸۰ کیت به‌روز رسانی برای هواپیماهای جنگی موجود خود را پس از شکست در خرید جنگنده اف-۳۵ ارائه کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار