۶ نکته اجمالی پیرامون عملکرد ضعیف شریعتمداری در دولت دوازدهم-راهبرد معاصر
تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم

۶ نکته اجمالی پیرامون عملکرد ضعیف شریعتمداری در دولت دوازدهم

محمد شریعتمداری در شرایطی در دولت دوازدهم به وزارت صنعت آمد که سه ماه بعد از وزارتش ماجرای واردات خودرو در زمان بسته بودن سایت ثبت سفارش واردات افشا شد و علی رغم فرار وزیر سابق صنعت از زیر بار مسئولیت آن، هنوز ابهامات زیادی در مورد آن وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۱۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 08
کد خبر: ۱۵۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد شریعتمداری در شرایطی در دولت دوازدهم به وزارت صنعت آمد که سه ماه بعد از وزارتش ماجرای واردات خودرو در زمان بسته بودن سایت ثبت سفارش واردات افشا شد و علی رغم فرار وزیر سابق صنعت از زیر بار مسئولیت آن، هنوز ابهامات زیادی در مورد آن وجود دارد.

 

بعد از اعلام دولت مبنی بر تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی آماری که بانک مرکزی منتشر کرد نشان داد که وزارت صمت تحت مدیریت شریعتمداری مقادیر قابل توجهی ارز ۴۲۰۰ تومانی را با فشار و رانت به سمت کالاهای غیر ضرور سوق داده است.

 

محمد شریعتمداری در یک‌سالی که وزیر صنعت، معدن و تجارت بود، بیشتر از آنکه سکان وزارتخانه را داشته باشد و کاری پیش ببرد یا درگیر حواشی بود یا تنظیم بازار. در این دوره صنعت و معدن کاملا فراموش شده بود. این حاشیه‌ها حتی سبب شد که او رغبتی هم نه برای اصلاح ساختار وزارتخانه داشته باشد و نه حتی مدیری را جابه‌جا کند.

 

او در خفا تلاش می‌کرد که طرح تفکیک صنعت و معدن از تجارت را در دولت و مجلس جلو ببرد. شریعتمداری می‌خواست حسن یونس ‌سینکی دوست نزدیکش که او را به عنوان معاون اقتصادی و رییس ستاد تنظیم بازار منصوب کرده بود، به عنوان وزیر بازرگانی به حسن روحانی معرفی کند که در نهایت با رد لایحه تفکیک وزارتخانه‌ها در مجلس و ابلاغ قانون بازنشستگی، این برنامه شریعتمداری به هدف نرسید.

 

شریعتمداری در مقام وزارت کار هم توانایی لازم را برای هماهنگ‌سازی سایر دستگاه های مرتبط توسعه ‌بخش تعاون و توانمندسازی جامعه ندارد که در نتیجه آن کاهش رفاه برای کارگران و کارفرمایان را به ارمغان آورده است!

 

در انتصاب‌های شریعتمداری در وزارت کار هم رد پای رفیق بازی بیش از همه پررنگ است. با آنکه هنوز هشت ماه از مدت انتصاب او بر وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی نمی‌گذرد، به جز انتصاب‌های جنجالی، خروجی این وزارتخانه در همه بخش‌ها تقریبا صفر است. در حال حاضر حتی تصمیمی که منجر به حرکت امور در این ابر وزارتخانه شود یا طرح و مصوبه‌ای که مقدمات تسهیل آن فراهم شده باشد، دیده نمی‌شود. اگرچه شریعتمداری مدعی بود که انتصاب‌های او با هدف کاهش سن مدیریت در این وزارتخانه انجام شده است، اما کاروانی که او با خود به وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی برده بود در واقع تیمی بود که با او در ستاد انتخابات دور دوازدهم ریاست‌جمهوری حسن روحانی فعالیت می‌کردند. از دستیار وزیر که سرتیم خبرنگاران در ستاد انتخابات روحانی بود تا گروه مشاورانش که به او می‌گویند چه کسی همراه است و چه کسی نیست.

 

 

 

 

ارسال نظر