قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

هشدار هواشناسی/ بارش باران و رعدوبرق در ۲۴ استان تا جمعه

هشدار هواشناسی/ بارش باران و رعدوبرق در ۲۴ استان تا جمعه سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور طی امروز و آغاز بارش باران در ۲۴ استان خبر و نسبت به افزایش ارتفاعات امواج در سواحل شمالی و جنوبی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز دوشنبه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور برای استان‌های کردستان، کرمانشاه،‌ ایلام، جنوب آذربایجان غربی، جنوب آذربایجان شرقی،‌ همدان،‌ مرکزی، قم، لرستان، شمال خوزستان،‌ ارتفاعات و دامنه‌های البرز در استان‌های زنجان، قزوین، البرز و تهران ابرناکی، رگبار باران، گاهی رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

 

سه‌شنبه فعالیت سامانه بارشی در مناطق غرب، جنوب غرب، مرکزی،‌ ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی، ارتفاعات و دامنه‌های البرز و به‌تدریج سواحل دریای خزر و شمال شرق ادامه خواهد داشت.

 

چهارشنبه در مناطق جنوب غرب،‌ مرکز، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی، سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور و پنجشنبه علاوه بر مناطق ذکرشده در ارتفاعات و دامنه‌های البرز و بخش‌هایی از جنوب کشور در استان‌های بوشهر، فارس و کرمان رگبار،‌ رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی شده است.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز جمعه در بخش‌هایی از استان‌های بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، یزد، کرمان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی رگبار پراکنده باران گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

 

از روز چهارشنبه تا جمعه برای اکثر مناطق کشور روند کاهشی دما پیش‌بینی شده است. سه‌شنبه و چهارشنبه دریای خزر و از سه‌شنبه تا پنجشنبه شمال خلیج فارس مواج خواهد بود.

 

 آسمان تهران امروز قسمتی ابری همراه با غبار صبحگاهی و از بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی شده است، در شب نیز آسمان پایتخت نیمه‌ابری تا قسمتی ابری خواهد بود که از اواخر وقت رگبار باران گاهی همراه با وزش باد شدید خواهد بود.

 

توصیف سامانه اول: وزش باد همراه با افزایش ارتفاع موج

زمان شروع: سه‌شنبه 1401/08/10

زمان پایان: چهارشنبه 1401/08/11

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج، در نواحی ساحلی 1 تا 1.5 متر و در فراساحل تا 2.5 متر

 

منطقه اثر: دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل گیلان، مازندران و گلستان.

 

اثر مخاطره: احتمال آسیب به تورهای صیادی و قفس‌ها، احتمال غرق شدن قایق‌های تفریحی و شناورهای سبک و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی.

 

توصیه: محدودیت در سفرهای دریایی با شناورهای سبک و تمهیدات پیشگیرانه جهت دوری از خسارت در فعالیت‌های دریایی.

 

توصیف سامانه دوم: وزش باد همراه با افزایش ارتفاع موج

زمان شروع: سه‌شنبه 1401/08/10

زمان پایان: پنج‌شنبه 1401/08/12

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج، در نواحی ساحلی 1 تا 1.5 متر و در فراساحل تا 2 متر

 

منطقه اثر:

سه‌شنبه 1401/08/10: شمال خلیج فارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل خوزستان.

چهارشنبه 1401/08/11: شمال خلیج فارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل خوزستان.

پنجشنبه 1401/08/12: نواحی شمالی و مرکزی خلیج فارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل خوزستان و بوشهر

 

اثر مخاطره: احتمال آسیب به تورهای صیادی و قفس‌ها، اختلال در تردد با قایق‌های تفریحی و شناورهای سبک و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی.

 

توصیه: محدودیت در سفرهای دریایی با شناورهای سبک و تمهیدات پیشگیرانه جهت دوری از خسارت در فعالیت‌های دریایی./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار