خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

دیدار رئیس دانشگاه تهران با کارکنان آسیب‌دیده حراست دانشگاه

دیدار رئیس دانشگاه تهران با کارکنان آسیب‌دیده حراست دانشگاه رئیس دانشگاه تهران با حضور در دفتر حفاظت فیزیکی پردیس مرکزی دانشگاه، با سرپرست حفاظت فیزیکی این پردیس دانشگاهی که در جریان حمله یک فرد غیردانشگاهی، مضروب شده بود، دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس دانشگاه تهران با حضور در دفتر حفاظت فیزیکی پردیس مرکزی دانشگاه، با سرپرست حفاظت فیزیکی این پردیس دانشگاهی که در جریان حمله یک فرد غیردانشگاهی، مضروب شده بود، دیدار کرد.

 

سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در این دیدار، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های جهادی کلیه پرسنل حفاظت فیزیکی و حراست دانشگاه تهران، از ایستادگی سرپرست حفاظت فیزیکی پردیس مرکزی و دیگر پرسنل این واحد دانشگاه در برابر فرد غیردانشگاهی که روز شنبه 7 آبان ماه با ضربات چاقو، این کارکنان دانشگاه تهران را مضروب کرده بود، تقدیر کرد.

 

وی در گفتگو با سرپرست حفاظت فیزیکی پردیس مرکزی دانشگاه، در جریان روند شناسایی و رویارویی حفاظت فیزیکی دانشگاه با ضارب و شگردهایی که این فرد در درگیری چند دقیقه‌ای با پرسنل حفاظت فیزیکی دانشگاه داشته است، قرار گرفت.

 

رئیس دانشگاه همچنین در تماسی تلفنی، با دیگر کارمند حفاظت فیزیکی دانشگاه که در حادثه روز گذشته مضروب شده بود، به گفت‌وگو پرداخت و در جریان آخرین اقدامات برای مداوای وی قرار گرفت.

 

مقیمی با اهدای لوح تقدیر از این کارکنان حفاظت فیزیکی پردیس مرکزی دانشگاه تهران قدردانی کرد.

 

عبدالرضا سیف، رئیس بسیج اساتید و آقای سجاد خاکساری مشاور رئیس دانشگاه و مدیرکل حراست دانشگاه تهران در این ملاقات حضور داشتند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار