لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

جوکار: کانادا امروز باد می‌کارد و به زودی طوفان برداشت خواهد کرد

نماینده مردم یزد در مجلس گفت:کانادا امروز مامن و پناهگاه تروریست ها وسارقان ثروت ملت ایران است و باید بداند کسی که امروز باد می‌کارد به زودی طوفان برداشت خواهد کرد و این رفتار آقای جاستین تردو از نطر دیپلماتیک و حقوقی قابل پیگیری است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به رفتار غیر دیپلماتیک و تحریک آفرینی نخست وزیر کانادا، اظهار داشت: در این 44 سال که از انقلاب مردم ایران می گذرد همواره دشمنان خارجی با این ملت بزرگ به دشمنی پرداخته اند و این موضوع مورد تازه ای نیست اما آقای تردو باید بداند که این اقدام آن بی پاسخ نخواهد ماند.

 

وی افزود: کانادا امروز مامن و پناهگاه تروریست ها و افرادی است که سارق ثروت ملت ایران هستند و باید بداند کسی که امروز باد می‌کارد به زودی طوفان برداشت خواهد کرد و این رفتار آقای جاستین تردو از نطر دیپلماتیک و حقوقی قابل پیگیری است.

 

نماینده مردم یزد در مجلس گفت: نخست وزیر کانادا ادای حامیان حقوق بشر را درنیاورد زیرا سابقه نقض حقوق بشری این کشور زبان زد است از کشتار بی رحمانه بومیان کانادا تا پناه دادن به سارقان بیت المال ایرانیان. این اقدام تردو سبب خنده جهانیان است زیرا ناقض حقوق بشر خود دایه مهربان تر از مادر و دلسوز حقوق بشر در ایران است.

 

جوکار تصریح کرد: قطعا وزارت امور خارجه نسبت به اقدام غیر دیپلماتیک و غیر حرفه ای نخست وزیر کانادا اعتراض می کند و از لحاظ حقوقی هم این اقدام جاستین تردو بی پاسخ نخواهد ماند و قطعا یک اقدام متناسب از سوی ایران دریافت خواهد کرد.

 

 چند روز پیش یک تجمع ضد ایرانی در کانادا برگزار شد که در این تجمع بر خلاف رفتارهای دیپلماتیک جاستین تردو نخست وزیر کانادا در این تجمع حضور پیدا کرد و مطالب ضد ایرانی مطرح کرد./ تسنیم

ارسال نظر