وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم فیلم / رژه دریایی سپاه با ۳۰۰۰ فروند شناور در خلیج فارس

جوکار: کانادا امروز باد می‌کارد و به زودی طوفان برداشت خواهد کرد

نماینده مردم یزد در مجلس گفت:کانادا امروز مامن و پناهگاه تروریست ها وسارقان ثروت ملت ایران است و باید بداند کسی که امروز باد می‌کارد به زودی طوفان برداشت خواهد کرد و این رفتار آقای جاستین تردو از نطر دیپلماتیک و حقوقی قابل پیگیری است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به رفتار غیر دیپلماتیک و تحریک آفرینی نخست وزیر کانادا، اظهار داشت: در این 44 سال که از انقلاب مردم ایران می گذرد همواره دشمنان خارجی با این ملت بزرگ به دشمنی پرداخته اند و این موضوع مورد تازه ای نیست اما آقای تردو باید بداند که این اقدام آن بی پاسخ نخواهد ماند.

 

وی افزود: کانادا امروز مامن و پناهگاه تروریست ها و افرادی است که سارق ثروت ملت ایران هستند و باید بداند کسی که امروز باد می‌کارد به زودی طوفان برداشت خواهد کرد و این رفتار آقای جاستین تردو از نطر دیپلماتیک و حقوقی قابل پیگیری است.

 

نماینده مردم یزد در مجلس گفت: نخست وزیر کانادا ادای حامیان حقوق بشر را درنیاورد زیرا سابقه نقض حقوق بشری این کشور زبان زد است از کشتار بی رحمانه بومیان کانادا تا پناه دادن به سارقان بیت المال ایرانیان. این اقدام تردو سبب خنده جهانیان است زیرا ناقض حقوق بشر خود دایه مهربان تر از مادر و دلسوز حقوق بشر در ایران است.

 

جوکار تصریح کرد: قطعا وزارت امور خارجه نسبت به اقدام غیر دیپلماتیک و غیر حرفه ای نخست وزیر کانادا اعتراض می کند و از لحاظ حقوقی هم این اقدام جاستین تردو بی پاسخ نخواهد ماند و قطعا یک اقدام متناسب از سوی ایران دریافت خواهد کرد.

 

 چند روز پیش یک تجمع ضد ایرانی در کانادا برگزار شد که در این تجمع بر خلاف رفتارهای دیپلماتیک جاستین تردو نخست وزیر کانادا در این تجمع حضور پیدا کرد و مطالب ضد ایرانی مطرح کرد./ تسنیم

ارسال نظر