جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

مخبر: مشارکت مردم در زنجیره پایین دستی پروژه‌های پیشران جلب شود

معاون اول رئیس جمهور گفت: اگر بتوانیم زمینه مشارکت مردم را در زنجیره پایین دستی پروژه‌های اقتصاد ملی فراهم کنیم گامی در جهت مردمی کردن اقتصاد خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ششمین جلسه پروژه‌های پیشران اقتصاد ملی پیش از ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و برنامه‌ریزی لازم برای مانع‌زدایی از روند اجرایی 48 پروژه مصوب با 17 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام شد.

 

مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم سرعت بخشیدن به روند اجرای پروژه‌های پیشران اقتصاد ملی گفت: طرح‌ها و پروژه‌های پیشران اقتصاد ملی از اهمیت فراوانی برخوردار است و ضرورت دارد میزان پیشرفت به صورت مستمر گزارش شود.

 

وی از مدیران اجرایی گروه پیشرانان پیشرفت ایران خواست گزارشی از موانع فراروی اجرای پروژه‌ها را به تفکیک هر دستگاه اجرایی احصاء و ارائه کنند تا هماهنگی‌های لازم برای رفع این موانع با دستگاه‌های مربوطه انجام شود.

 

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین بر لزوم ساماندهی زنجیره پایین دستی این پروژه‌ها نیز تأکید و خاطرنشان کرد: باید سعی کنیم گزینه‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های اقتصادی پیش روی مردم قرار دهیم. بنابراین اگر بتوانیم زمینه مشارکت مردم را در زنجیره پایین دستی پروژه‌های اقتصاد ملی فراهم کنیم گامی در جهت مردمی کردن اقتصاد خواهد بود.

 

در این جلسه که فرهاد رهبر دستیار اقتصادی رئیس‌جمهور نیز حضور داشت، در گزارشی میزان پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها در دوره هفت ماهه آغاز عملیات اجرایی حدود 12 درصد عنوان شد. همچنین مدیران پروژه‌ها به تشریح گزارش کار و سرعت اجرایی برخی پروژه‌ها پرداختند. براساس این گزارش 43 پروژه معادل 89 درصد از پروژه‌ها در گروه‌های فلزی، معدنی و پتروشیمی در مسیر اجرایی قرار دارد ولی 5 پروژه معادل 11 درصد کل پروژه‌ها دچار توقف و کندی در مسیر اجرایی شده است.

 

در پایان این جلسه 42 مسئله مرتبط با 9 دستگاه اجرایی که باعث ایجاد مشکلاتی در روند اجرای برخی پروژه‌ها شده، احصاء و مقرر شد به فوریت هماهنگی‌های لازم جهت رفع این موانع و سرعت بخشیدن به روند اجرایی طرح‌ها صورت گیرد.

 

گفتنی است گروه پیشرانان پیشرفت ایران متشکل از شرکت‌های بزرگ صنعتی از 12 ماه پیش کار خود را با تعریف 48 پروژه جدید معدنی، فلزی و پتروشیمی با سرمایه‌گذاری حدود 17 میلیارد دلار آغاز کرد که با هماهنگی معاون اول رئیس‌جمهور به‌طور مستمر در حال انجام است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار