اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

ثبت بزرگترین معامله تاریخ خصوصی‌سازی ایران به ارزش ۱۰۸ هزار میلیارد تومان

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: با فروش بلوک ۱۲ درصدی سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به ارزش کل ۱۰۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، بزرگترین معامله تاریخ خصوصی‌سازی ایران به ثبت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسین قربان زاده افزود: رقابت بر سر بلوک 587 میلیارد و 400 میلیون سهمی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس که 12 درصد سهام این شرکت را شامل می‌شود، در حالی از روز شنبه (7 آبان) آغاز شد که پس از سه روز رقابت نفس‌گیر، سرانجام امروز (دوشنبه) این رقابت پایان یافت، تا بزرگترین معامله تاریخ خصوصی سازی در کشور به ثبت برسد.

 

رئیس سازمان خصوصی سازی تصریح کرد: در حالی رقابت بر سر این بلوک 12 درصدی با عدد 1397 تومان برای هر سهم این شرکت در روز شنبه آغاز شد که در نهایت لحظاتی پیش، با قطعی شدن این معامله به قیمت 1851 تومان برای هر سهم، در یک رقابت نفس‌گیر بلوک "فارس" با ثبت افزایش 32 درصدی نسبت به قیمت پایه، به فروش رسید.

 

رقابت برای تصاحب این بلوک در روز شنبه به قیمت پایه هر سهم 1397 تومان و ارزش کل پایه 82 هزار میلیارد تومان در حالی میان دو شرکت اهداف وابسته به صندوق بازنشستگی نفت و پالایشگاه نفت تهران آغاز شد که در پایان نخستین روز این رقابت، هر سهم "فارس" به عدد 1556 تومان رسید.

 

همچنین روز یکشنبه و در پایان دومین روز رقابت بر سر این بلوک 587 میلیارد و 400 میلیون سهمی این شرکت، این عدد به 1647 تومان رسید؛ تا بدین ترتیب امروز (دوشنبه) و سومین روز از این مزایده، رقابت بر سر بلوک شرکت پتروشیمی خلیج فارس ادامه داشته باشد و در نهایت این معامله پس از سه روز رقابت نفس‌گیر در عدد 1851 تومان برای هر سهم این شرکت و ارزش کل 108 هزار و 700 میلیارد تومان به پایان برسد.

 

گفتنی است، در شرایطی معامله سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس امروز (دوشنبه) به قیمت پیشنهادی 1851 تومان قطعیت یافت که معامله این بلوک 12 درصدی، افزایش دو و نیم برابری را نیز نسبت به قیمت تابلوی "فارس" به ثبت رساند./تسنیم

ارسال نظر