نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نتانیاهو:لاپید تسلیم خواسته‌های حزب‌الله شد

نتانیاهو:لاپید تسلیم خواسته‌های حزب‌الله شد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای بار دیگر به انتقاد از توافق غیر مستقیم این رژیم با لبنان بر سر ترسیم مرزهای دریایی پرداخت و آن را «تسلیم شدن حیرت آور در برابر لبنان» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه القدس العربی، او به رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گفت که «یائیر لاپید» نخست‌وزیر و «بنی گانتز» وزیر جنگ اسرائیل هیچ وقت به دنبال استخراج گاز از دریا نبودند، و اکنون در یک توافقی «مشکوک» و «حیرت آور» تسلیم حزب‌الله شده‌اند.

او در پاسخ به اینکه آیا در صورت نخست‌وزیر شدن، توافق با لبنان را لغو خواهد کرد، گفت: «با توافق گاز همان کار را خواهم کرد که با توافق اسلو کردم، که یک توافق تسلیم دیگر از سوی دولت چپگرا بود».

نتانیاهو علی‌رغم مخالفتش با توافق اسلو که میان رژیم صهیونیستی و سازمان آزادیبخش فلسطین در سال ۱۹۹۳ امضاء شد، اما هرگز این توافق را لغو نکرد، بلکه تلاش کرد به مفاد توافق عمل نکند.

نتانیاهو پیش از این نیز در واکنش به این توافق گفته بود: «این یک توافق تاریخی نیست، بلکه تسلیم شدن تاریخی است. بیش از یک دهه بود که دولتهای تحت زعامت من، تسلیم تهدیدهای نصرالله نشدند».

در این راستا شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز امروز در سخنانی گفت که کشورش یک پیروزی بزرگ را در مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی با رژیم صهیونیستی رقم زده است.

این مقام حزب‌الله افزود: این پیروزی در تاریخ منازعات بی‌سابقه و بی‌نظیر بود. از این نظر که یک کشور ضعیف در مقایسه با دشمن با آن مقاومت عقلانی اش در کنار مردمی متحد، بتواند بر اسرائیل و آمریکا پیروز شود و حق خود را بازپس بگیرد.

نعیم قاسم ادامه داد: این اقدام و دستاورد بزرگ باید به طور مستقیم ثبت شود. برای نخستین‌بار با قدرت تهدید شد و ما دستاوردهای آن را کسب کردیم بدون آن‌که یک تیر هم شلیک کرده باشیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار