پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

حزب الله: برای مقابله با اسرائیل نیازی به سلاح نداریم

حزب الله: برای مقابله با اسرائیل نیازی به سلاح نداریم «ابراهیم امین السید» رئیس شورای سیاسی جنبش حزب الله لبنان بعد از ظهر امروز یکشنبه تأکید کرد که این جنبش در برابر رژیم موقت صهیونیستی بدون استفاده از سلاح به پیروزی رسید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری المنار به نقل از السید گزارش داد، حزب الله سلاحهای مهمی دارد که مانع از حمله دشمن صهیونیستی به لبنان می‌شود و این رژیم را مجبور می‌کند تا حق ما را به رسمیت بشناسد.

وی ادامه داد: «این بدان معناست که ما برای احقاق حق و رسیدن به اهدافمان، دیگر نیازی به جنگ نداریم. کافی است که این سلاح، با ما باشد و برای اتخاذ تصمیم مناسب، شجاعت داشته باشیم. ما بدون استفاده از سلاح، پیروز شدیم».

این مقام حزب الله همچنین گفت: در حال حاضر، حزب الله سلاحهای مهمی دارد که با استفاده از آن می‌تواند با طاغوتهای زمانه مقابله کند. اهمیت و قدرت این سلاح باعث شده است که دشمن دیگر به جنگ علیه لبنان فکر نکند.

السید خاطر نشان کرد: بسیار تلاش کرده و می‌کنند که این سلاح را [از حزب الله] بگیرند. لذا فضاسازیهای کردند تا از این سلاح راحت شوند. آنان فراکسیونهای سیاسی، حزبی داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی نیز ایجاد کردند. زمانی که شکست خورند، جنگ سال ۲۰۰۶ را آغاز کردند و معتقد بودند که این جنگ برای پایان بخشیدن به موجودیت حزب الله و مقاومت مسلحانه، سرنوشت‌ساز خواهد بود.

وی با بیان اینکه یکی از نتایج این جنگ، شکست این طرح صهیونیستها بود، تصریح کرد: در آن زمان ما پیروز شدیم و در حال حاضر هم پیروز هستیم. آخرین نمونه آن، مذاکرات ترسیم مرزها بود که باعث شد لبنان منابع نفتی و گازی خود را حفظ کند.

این مقام حزب الله در پایان تأکید کرد، حزب الله در جریان این مذاکرات مجبور نشد از سلاح استفاده کند، «بلکه ما فقط اعلام کردیم که آماده‌ایم به اسرائیل اجازه ندهیم نفت استخراج کند».

این در حالی است که رژیم صهیونیستی و لبنان هفتم آبان ماه جاری در پایگاه نیروهای حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان (یونیفل) در الناقوره، توافقنامه ترسیم مرزهای دریایی را امضا کردند.

سید حسن نصرالله دبیر کل جنبش حزب الله لبنان هم در سخنانی امضای این توافقنامه را پیروزی بزرگی برای دولت، ملت و مقاومت لبنان دانست و تأکید کرد، حزب الله با قدرت سلاح خود توانست حق مردم لبنان را از صهیونیستها پس بگیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار