آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

آیت‌الله رئیسی: نفتکش ایرانی هرچه زودتر رفع توقیف شود

رئیس قوه قضائیه گفت: چرا وقتی داعش نفت عراق را به تاراج می‌برد، مدعیان قوانین بین‌المللی سکوت کرده بودند ولی امروز نفتکش ایران را به طور غیرقانونی توقیف می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 08
کد خبر: ۱۵۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه امروز مسؤولان عالی قضائی، گفت: در زمانی که داعش نفت سوریه و عراق را ظالمانه تصرف و در این آبراه‌ها حضور پیدا می‌کرد و جلوی چشم مسؤولین و کسانی که مدعی قوانین و مقررات هستند، نفت قاچاق غیرقانونی ظالمانه را نقل و انتقال می‌داد، کسی صدایش در نمی‌آمد ولی امروز اقدام قانونی با رعایت تمام مقرراتی که در جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود، مورد ظلم انگلیسی‌ها قرار می‌گیرد که به نیابت امریکایی‌ها این کار صورت می‌گیرد و مورد اعتراض آنهاست.

 

وی افزود: به نظرم می‌رسد که انگلیسی‌ها و بسیاری از کشورهای اروپایی‌ها از دسترسی‌ها و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران خبر دارند و باید هرچه زودتر دست از توقیف کشتی که مورد توقیف ظالمانه قرار گرفته بردارند و رفع توقیف شود و این نفع خودشان است والا حتماً باید منتظر عواقب کار غیرقانونی و نقض میثاق‌های بین المللی باشند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار