خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

پاسخ جالب یک منبع آگاه به تخطئه بیانیه وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه

پاسخ جالب یک منبع آگاه به تخطئه بیانیه وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه یک منبع مطلع ضمن اشاره به سابقه «هادی.ه» عضو مرکزی گروهک نهضت آزادی، پرده از علت موضع گیری اخیر وی برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ "هادی.ه" عضو مرکزی گروهک نهضت آزادی اخیرا در توییتر، بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه را زیر سئوال برد. این عضو مرکزی گروهک نهضت آزادی حضور خبرنگارانی که در بیانیه وزارت اطلاعات به آن اشاره شده بود را وظیفه شناسی دانسته است.

 

بر این اساس یک منبع مطلع ضمن اشاره به سابقه «هادی.ه»، پرده از علت موضع گیری اخیر وی برداشته است.

 

به گفته این منبع آگاه؛ چند سال پیش محمد هادی.ه، استاد فیزیک دانشگاهی در مشهد در قالب پروژه های به اصطلاح مطالعاتی به خارج کشور دعوت می‌شود. در آنجا افسر سازمان سیا به وی وصل و ملاقات های متعددی در سفر های مختلف با هادی .ه انجام می شود. یکی از این ملاقات ها در پوشش پروژه سیزامی در اردن بود که اگر حافظه هادی خان خوب باشد ایشان به صورت خیلی اتفاقی کنار نماینده اعزامی و افسر موساد نشسته بود.

 

این منبع آگاه ادامه می‌دهد: ملاقات هدفمند دیگر در دبی صورت گرفت که دو افسر آمریکایی با آقای هادی.ه ملاقات مفصلی کردند و آقای هادی. ه در طی این ملاقات ها اطلاعاتی را به آمریکایی ها داد. آمریکایی ها نیز فرصت مطالعاتی را برای هادی.ه در دانشگاه اوهایو آمریکا کار سازی کردند.

 

وی ادامه می‌دهد: آقای هادی.ه حتما یادشان هست پس از استقرار در آمریکا ملاقات های هدفمند با افسران سازمان سیا چگونه ادامه یافت.البته نهادهای اطلاعاتی کشور با رویکرد حفاظت از شهروندان، آقای هادی.ه را صرفاً توجیه و سعی کردند ارتباطات خائنانه او را تحت عنوان اشتباه، مورد اغماض قرار دهند و حتی اجازه نداند گروهک نهضت آزادی که در ارتباط با آمریکا شهره است از ماجرا مطلع شود. همچنین مانع از اشتغال وی در دانشگاه نشدند.

 

این منبع آگاه تصریح کرد: انتظار از آقای هادی.ه و برخی کسانی که مشابه وی بوده و به تخطئه واقعیت جاسوس خبرنگاران می پردازند این است: لطفاًجاسوسی را وظیفه شناسی ننامید. چرا که مطالب مستند و خواندنی از سابقه ایشان و نیز افرادی که در بیش از شصت دوره براندازی نرم که توسط سرویس های جاسوسی در خارج کشور برگزار شده وجود دارد که اگر لازم شد منتشر خواهد گردید./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار