کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ترامپ مقامات ارشد دولتش را به کنفرانس صهیونیستی واشنگتن می‌فرستد

پنس، پامپئو و بولتون از جمله مقامات ارشد دولت آمریکا هستند که در کنفرانس اتحاد مسیحیان اوانجلیست برای رژیم صهیونیستی شرکت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۱۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 08
کد خبر: ۱۵۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر ، تعدادی از مقامات ارشد دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، در گردهمایی یک گروه لابی‌گر اوانجلیست با نام اتحاد مسیحیان برای رژیم صهیونیستی شرکت می‌کنند.

به نوشته پایگاه خبری «میدل ایست مانیتور»،«مایک پنس» معاون ترامپ، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا، «جان بولتون» مشاور امنیتی ترامپ، «جیسون گرینبلات» نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه و «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی، سخنرانان این کنفرانس سالانه که روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در واشنگتن برگزار می‌شود، خواهند بود.

 

شماری از سناتورهای جمهوری‌خواه نیز در این کنفرانس شرکت می‌کنند. با این‌که این کنفرانس خود را فراحزبی معرفی کرده است، سخنرانی هیچ سناتور دموکراتی در آن برنامه‌ریزی نشده است.

علت این‌که ترامپ مقامات ارشد دولتش را به این گردهمایی می‌فرستد این است که اوانجلیست‌ها جزو حامیان اصلی او در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ بودند و او همچنان به حمایت آن‌ها نیاز دارد.

هنگامی که ترامپ طی عملی بحث برانگیز سفارت آمریکا در فلسطین اشغالی را از «تل‌آویو» به «بیت‌المقدس» انتقال داد، بنیان‌گذار این کنفرانس از او تمجید کرد و گفت: «هیچ‌گاه رئیس‌جمهوری اسرائیل‌دوست‌تر از دونالد ترامپ وجود نداشته است».

با این‌که حدود ۸۰ درصد اوانجلیست‌ها در سال ۲۰۱۶ به ترامپ رأی دادند، او به‌دنبال کسب رأی بیشتری از این گروه است.

منبع : فارس

ارسال نظر