وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

حماس: معامله قرن هرگز اجرایی نخواهد شد

جنبش حماس تاکید کرد مقاومت و ملت فلسطین هرگز اجازه پیشبرد و اجرای هرگونه توطئه برای حذف مسئله فلسطین را نخواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۱۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 08
کد خبر: ۱۵۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حماس در پنجمین سالگرد جنگ 51 روزه رژیم صهیونیستی علیه نوارغزه در بیانیه‌ای تصریح کرد مقاومت و ملت فلسطین هرگز اجازه پیشبرد و اجرای توطئه‌های حذف مسئله فلسطین را نخواهد داد.

 

حماس تصریح کرد اشغالگران باید پیام را به خوبی درک کند که مقاومت هرگز ملت خود را تنها نخواهد گذاشت و حتی یک لحظه هم از پاسخ به تجاوزگری اشغالگران به قدس و مسجدالاقصی غافل نخواهد بود.

 

این جنبش همچنین تمام گروه‌های فلسطینی را به افزایش فعالیت‌ها در مخالفت با معامله قرن از طریق موضع‌گیری سیاسی و توافق درباره برنامه مبارزاتی برای مقابله با آن دعوت کرد.

 

حماس از ایستادگی و مقاومت ملت فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه و مناطق اشغالی 1948 در برابر اشغالگران تمجید و بر پایبندی به حقوق ملت فلسطین تاکید کرد.

 

این جنبش تصریح کرد مقامت با تمام ابزار و وسایلش و در راس آن ابزار مسلحانه آن تنها راه برای آزادسازی تمام سرزمین فلسطین است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار