تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد

هایما S۸ به زودی وارد بازار می‌شود

هایما S۸ به زودی وارد بازار می‌شود مدیر عامل ایران خودرو با بیان اینکه "هایما ۸ S" به زودی وارد بازار می‌شود، گفت: هایما از گردونه قرعه‌کشی و الزامات وزارت صمت خارج شده و بهتر و با کیفت‌تر عرضه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی خطیبی امروز در آیین آغاز تولید انبوه خودرو هایما 8S که در محل هتل همای شماره 1 مشهد برگزار شد، اظهار داشت: محصول هایما 8S سومین محصول از این خانواده است که در گروه ایران خودرو تولید شده است البته از ابتدای سال جاری مقرر بود هر ماه شاهد یک رونمایی جدید در گروه صنعتی ایران خودرو باشیم و تا پایان سال شاهد تولید هر 4محصول خانواده هایما خواهیم بود.

وی با بیان اینکه هایما 8S به زودی وارد بازار می‌شود افزود: در حال حاضر هایما از گردونه قرعه‌کشی و الزامات وزارت صمت خارج شده و بهتر و با کیفت‌تر عرضه می‌شود و در طراحی فروش این محصول مقدار قابل توجهی تسهیلات برای مشتریان در نظر گرفته شده است؛ امیدواریم تا پایان سال جاری 5000 هزار دستگاه خودرو هایما 8S تولید شود.

خطیبی با بیان این مطلب که به اعتقاد فعالین صنعت خودرو محصولات هایما با اقبال خوبی در بازار خودرو از سمت مشتریان روبه رو شده است گفت: در ایران خودرو خراسان که امروز به نهاد تخصصی خودرو‌های اس یو وی تبدیل شده است با کمک نمایندگان مجلس و سایر مسئولین قصد داریم با خط پرس شاپ مجموعه را مستقل و خودگران کنیم.

مدیر عامل ایران خودرو بیان کرد: پروژه دیگری که در مجموعه ایران خودرو خراسان پیگیری خواهد شد، راه اندازی خط تولید پلوس است؛ به دنبال این هستیم تا از نظر تمام شاخص‌های کمی و کیفی ایران خودرو را به وضعیت بهتر برسانیم.

معوقات تحویل خودرو به صفر رسید

خطیبی همچنین در حاشیه رونمایی ازتولید انبوه "هایما اس 8" در جمع خبرنگاران اظهارداشت: تا پایان سال جاری، 5 هزار دستگاه هایما 8 اس تولید می‌شود و از دی ماه امسال تا دی ماه سال 1402 ، 60 هزار خودرو از محصولات هایما در گروه صنعتی ایران خودرو تولید خواهد شد.

وی افزود:"هایما 8 اس" یکی از پرامکانات ترین خودروهای شاسی بلندی است که در ایران و خاورمیانه تولید می‌شود و8 رنگ متنوع دارد و تا سال آینده تنوع رنگ آن به 14 مورد خواهد رسید.

خطیبی تصریح کرد: ایران خودرو در 7ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 100 هزار خودرو بیشتر تحویل مشتریان داده است و در حال حاضر 50 هزار دستگاه تولید در ماه دارد، سال گذشته در همین بازه زمانی در تحویل 35 هزار دستگاه خودرو تاخیر داشتیم و خودروها در پارکینگ مانده بود اما در حال حاضر تحویل خودروها به موقع انجام می‌شود و شاهد این ادعا صفر شدن همه معوقات مربوط به تحویل خودرو است.

مدیرعامل ایران خودرو با بیان این مطلب که امسال باید 300 هزار دستگاه خودرو بیشتر از سال گذشته تولید کنیم خاطرنشان کرد: علاوه بر هایما 5 اس و 7 اس، بهمن ماه امسال خودرو جدید دیگری با نام 7 ایکس از شرکت هایما در ایران خودرو تولید می‌شود که در نوع خود بی نظیر است و از دیگر محصولات ایران خودرو در گروه ایران دیزل، مینی بوس برقی است.

وی عنوان کرد: اردیبهشت یا خرداد ماه سال آینده خودرو "ایران مووی کا 125" که تولید صنعتی آن شروع شده و باید آزمایش های خود را پشت سر بگذارند به تولید انبوه خواهد رسید و تجاری سازی طرح "تی ام 21" نیز از مرداد ماه سال آینده در ایران خودرو آغاز می شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار