پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم

استاندار البرز: صبر پلیس حدی دارد و به‌طور قاطع با اوباش برخورد می‌شود

استاندار البرز با اشاره به اغتشاشات امروز در شهر کرج و با بیان اینکه صبر پلیس حدی دارد و از این به بعد به‌طور قاطع با اوباش و اغتشاشگران برخورد می‌شود گفت: نیروهای امنیتی اغتشاشگران را که با چاقو، قمه و حتی سلاح حضور داشتند را دستگیر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 03
کد خبر: ۱۵۷۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی عبداله به اتفاقات امروز در کرج اشاره کرد و اظهار داشت: در مراسم چهلم یکی از متوفی های حوادث اخیر که عزیزان نیروی انتظامی برای ایجاد امنیت خانواده ها حضور داشتند متاسفانه تعدادی، اراذل و اوباش و اغتشاشگر با داشتن چاقو، قمه و غداره و بسیار خشن که هدفشان ایجاد ناامنی بود و به طور کامل سازماندهی شده بودند با حمله به خودروهای مردم و ایجاد رعب و وحشت و همچنین درگیر شدن با ماموران نیروی انتظامی شد.

 

وی افزود: اغتشاشگران از رفتار پلیس سو استفاده کردند و نسبت به مجروح کردن تعدادی از عزیزان پلیس با چاقو و قمه اقدام کردند و حتی یکی بسیجی عزیزمان را با ضربات متعدد چاقو و قمه به شکل شقاوت آمیزی به شهادت می رسانند.

 

عبدالهی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت امنیت در استان البرز طبیعی است و مشکلی نداریم افزود: پس از این حادثه بلافاصله با حضور نیروهای انتظامی، پلیس و عزیزان بسیجی، نسبت به جمع آوری و دستگیری اغتشاشگران که با چاقو، قمه و حتی سلاح حضور داشتند اقدام شد و هم اکنون هیچ مشکلی نداریم.

 

وی گفت: اعتقاد داریم صبر پلیس عزیز و خویشتن داری فراجا حد و اندازه دارد و به طور قطع با اغتشاشگران و اراذل و اوباش که در حال حاضر هدفشان امنیت کشور است از این پس برخورد قاطع می شود و هیچ رافتی با آنان صورت نمی‌گیرد.

 

استاندار البرز همچنین از مردمی که ساعتی در مسیر کرج به قزوین معطل شدند عذرخواهی کرد./ تسنیم

ارسال نظر