شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران

استاندار البرز: صبر پلیس حدی دارد و به‌طور قاطع با اوباش برخورد می‌شود

استاندار البرز با اشاره به اغتشاشات امروز در شهر کرج و با بیان اینکه صبر پلیس حدی دارد و از این به بعد به‌طور قاطع با اوباش و اغتشاشگران برخورد می‌شود گفت: نیروهای امنیتی اغتشاشگران را که با چاقو، قمه و حتی سلاح حضور داشتند را دستگیر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 03
کد خبر: ۱۵۷۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی عبداله به اتفاقات امروز در کرج اشاره کرد و اظهار داشت: در مراسم چهلم یکی از متوفی های حوادث اخیر که عزیزان نیروی انتظامی برای ایجاد امنیت خانواده ها حضور داشتند متاسفانه تعدادی، اراذل و اوباش و اغتشاشگر با داشتن چاقو، قمه و غداره و بسیار خشن که هدفشان ایجاد ناامنی بود و به طور کامل سازماندهی شده بودند با حمله به خودروهای مردم و ایجاد رعب و وحشت و همچنین درگیر شدن با ماموران نیروی انتظامی شد.

 

وی افزود: اغتشاشگران از رفتار پلیس سو استفاده کردند و نسبت به مجروح کردن تعدادی از عزیزان پلیس با چاقو و قمه اقدام کردند و حتی یکی بسیجی عزیزمان را با ضربات متعدد چاقو و قمه به شکل شقاوت آمیزی به شهادت می رسانند.

 

عبدالهی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت امنیت در استان البرز طبیعی است و مشکلی نداریم افزود: پس از این حادثه بلافاصله با حضور نیروهای انتظامی، پلیس و عزیزان بسیجی، نسبت به جمع آوری و دستگیری اغتشاشگران که با چاقو، قمه و حتی سلاح حضور داشتند اقدام شد و هم اکنون هیچ مشکلی نداریم.

 

وی گفت: اعتقاد داریم صبر پلیس عزیز و خویشتن داری فراجا حد و اندازه دارد و به طور قطع با اغتشاشگران و اراذل و اوباش که در حال حاضر هدفشان امنیت کشور است از این پس برخورد قاطع می شود و هیچ رافتی با آنان صورت نمی‌گیرد.

 

استاندار البرز همچنین از مردمی که ساعتی در مسیر کرج به قزوین معطل شدند عذرخواهی کرد./ تسنیم

ارسال نظر