محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

راهپیمایی ۱۳ آبان آغاز شد/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» در سراسر کشور

راهپیمایی ۱۳ آبان آغاز شد/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» در سراسر کشور راهپیمایی گرامیداشت روز ملی استکبارستیزی در سراسر کشور برگزار شد و مردم با در دست داشتن پلاکارد‌هایی در دست، انزجار خود را از دخالت غربی‌ها در امور داخلی ایران اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 04
کد خبر: ۱۵۷۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مراسم رسمی یوم الله ۱۳ آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» صبح امروز (جمعه ۱۳ آبان ماه) مصادف با هفتمین روز شهادت جانسوز شهدای مظلوم شاهچراغ به صورت سراسری در تهران و تمامی استان‌های کشور با شعار محوری «١٣ آبان حماسه ایستادگی، مقاومت و استکبار ستیزی» آغاز شد.‌این مراسم به‌صورت همزمان در بیش از ۹۰۰ شهر کشور در حال برگزاری است.

راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان و گرامیداشت روز ملی استکبارستیزی در تهران نیز با حضور گسترده دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم در مقابل محل سابق لانه جاسوسی آمریکا در حال برگزاری است.

غرفه‌هایی در مسیر راهپیمایی در نظر گرفته شده است تا گروه‌های سرود تشکل‌های دانش آموزی به اجرای برنامه بپردازند.

در این مراسم شاهد برگزاری مسابقه‌ای برای نوجوانان تحت عنوان «یک جمله برای آرتین» هستیم.

مردم تهران در این مراسم شعارهایی چون «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر منافق»، «ایران پر از شهیده، فتنه جواب نمیده»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه» و «مرگ بر فتنه‌گر» سر دادند و ندای «لبیک یا خامنه‌ای لبیک یا حسینم» در راهپیمایی طنین انداز شد.

بیش از ۳۵۰۰ خبرنگار، تصویربردار و عکاس خبری مراسم ۱۳ آبان در سراسر کشور را پوشش خبری می‌دهند و در تهران نیز ۱۱۰ خبرنگار و عکاس خارجی و بیش از ۵۰۰ عکاس، خبرنگار و تصویربردار داخلی در حال پوشش مراسم هستند.

در بخشی از این مراسم بیانیه جمعی از پرسنل یگان ویژه نیروی انتظامی به دو زبان انگلیسی و فارسی در مورد ۱۳ آبان و تحولات جاری کشور قرائت شد و این بیانیه با شعار «زن، عزت و افتخار» به پایان رسید.

بسیاری از راهپیمایان با در دست داشتن دست نوشته‌هایی مانند «پلیس ستون اصلی امنیت کشور است»، حمایت خود را از نیروی انتظامی و کسانی که امنیت کشور را تامین می کنند، اعلام کردند.

در ادامه این مراسم بیانیه تشکل‌های دانش آموزی قرائت شد که دانش آموزان در بیانیه خود بر ادامه مسیر استکبارستیزی تاکید کردند.

در مسیر راهپیمایی، غرفه‌های مسابقات و نقاشی کودکان و ایستگاه‌های صلواتی برپا شده است.

دانش‌آموزان کاریکاتور برخی از سران کشورهای غربی و عربی مانند «جو بایدن» را در اعتراض به دخالت این کشورها در امور داخلی ایران در دست دارند.

سخنران این مراسم حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان خواهد بود و سپس راهپیمایان به سمت دانشگاه تهران، میعادگاه نماز جمعه حرکت خواهند کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار