تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

راهپیمایی ۱۳ آبان آغاز شد/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» در سراسر کشور

راهپیمایی گرامیداشت روز ملی استکبارستیزی در سراسر کشور برگزار شد و مردم با در دست داشتن پلاکارد‌هایی در دست، انزجار خود را از دخالت غربی‌ها در امور داخلی ایران اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 04
کد خبر: ۱۵۷۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مراسم رسمی یوم الله ۱۳ آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» صبح امروز (جمعه ۱۳ آبان ماه) مصادف با هفتمین روز شهادت جانسوز شهدای مظلوم شاهچراغ به صورت سراسری در تهران و تمامی استان‌های کشور با شعار محوری «١٣ آبان حماسه ایستادگی، مقاومت و استکبار ستیزی» آغاز شد.‌این مراسم به‌صورت همزمان در بیش از ۹۰۰ شهر کشور در حال برگزاری است.

راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان و گرامیداشت روز ملی استکبارستیزی در تهران نیز با حضور گسترده دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم در مقابل محل سابق لانه جاسوسی آمریکا در حال برگزاری است.

غرفه‌هایی در مسیر راهپیمایی در نظر گرفته شده است تا گروه‌های سرود تشکل‌های دانش آموزی به اجرای برنامه بپردازند.

در این مراسم شاهد برگزاری مسابقه‌ای برای نوجوانان تحت عنوان «یک جمله برای آرتین» هستیم.

مردم تهران در این مراسم شعارهایی چون «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر منافق»، «ایران پر از شهیده، فتنه جواب نمیده»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه» و «مرگ بر فتنه‌گر» سر دادند و ندای «لبیک یا خامنه‌ای لبیک یا حسینم» در راهپیمایی طنین انداز شد.

بیش از ۳۵۰۰ خبرنگار، تصویربردار و عکاس خبری مراسم ۱۳ آبان در سراسر کشور را پوشش خبری می‌دهند و در تهران نیز ۱۱۰ خبرنگار و عکاس خارجی و بیش از ۵۰۰ عکاس، خبرنگار و تصویربردار داخلی در حال پوشش مراسم هستند.

در بخشی از این مراسم بیانیه جمعی از پرسنل یگان ویژه نیروی انتظامی به دو زبان انگلیسی و فارسی در مورد ۱۳ آبان و تحولات جاری کشور قرائت شد و این بیانیه با شعار «زن، عزت و افتخار» به پایان رسید.

بسیاری از راهپیمایان با در دست داشتن دست نوشته‌هایی مانند «پلیس ستون اصلی امنیت کشور است»، حمایت خود را از نیروی انتظامی و کسانی که امنیت کشور را تامین می کنند، اعلام کردند.

در ادامه این مراسم بیانیه تشکل‌های دانش آموزی قرائت شد که دانش آموزان در بیانیه خود بر ادامه مسیر استکبارستیزی تاکید کردند.

در مسیر راهپیمایی، غرفه‌های مسابقات و نقاشی کودکان و ایستگاه‌های صلواتی برپا شده است.

دانش‌آموزان کاریکاتور برخی از سران کشورهای غربی و عربی مانند «جو بایدن» را در اعتراض به دخالت این کشورها در امور داخلی ایران در دست دارند.

سخنران این مراسم حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان خواهد بود و سپس راهپیمایان به سمت دانشگاه تهران، میعادگاه نماز جمعه حرکت خواهند کرد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار