حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

تلویزیون رژیم صهیونیستی: «اسرائیل» در آستانه فروپاشی

شبکه 12 رژیم صهیونیستی ضمن انتشار نتایج یک نظرسنجی در سرزمین‌های اشغالی، گزارش داد که شهرک‌نشینان باور دارند «اسرائیل» در ۲۵ سال آینده وجود نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اسرائیلی فاش کردند که یک سوم جمعیت جوان ساکن شهرک‌ها و سرزمین‌های اشغالی باور دارند که «اسرائیل» ۲۵ سال آینده وجود نخواهد داشت.

طبق گزارش وبگاه شبکه «المیادین»، بر اساس نتایج یک نظرسنجی که توسط ائتلاف جنبش‌های جوانان در رژیم اشغالگر انجام و توسط شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش شد، یک سوم از جمعیت جوان اسرائیلی‌ها تمایلی به خدمت سربازی ندارند. این شبکه اسرائیلی داده‌های به دست آمده را «خطرناک و دلخراش» توصیف کرد.

«آمنون آبروموویت» تحلیلگر مسائل سیاسی در شبکه ۱۲ عبری، در این باره گفت: «صحبت کردن در مورد کسی که خود را می‌بیند که هویت اصلی او از هویت اسرائیلی و زبان عبری تشکیل شده است، می‌تواند دلخراش باشد. تمام بحث‌های سیاسی در اسرائیل یک موضوع و الگوی عملی گمراه کننده است».

آبروموویت با بیان اینکه یک سوم از جوانان اسرائیلی نمی‌دانند چه کسی «اسحاق رابین» را کشته است، ادامه داد: «بدتر از آن، این است که یک سوم از جوانان تمایلی به سربازی ندارند و خطرناک‌تر این است که یک سوم شهرک نشینان باور ندارند که «اسرائیل» پس از ۲۵ سال وجود داشته باشد».

این در حالی است که پیشتر روزنامه عبری‌زبان «اسرائیل هیوم» ضمن اشاره به این که «افزایش نگران‌کننده‌ای در تعداد اسرائیلی‌هایی فراری از خدمت سربازی وجود دارد، تاکید کرده بود: «گویی اسرائیل دیگر جایی برای زندگی نیست»./ فارس

ارسال نظر