پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

واکنش وزیر ارتباطات به پرتاب قائم ۱۰۰

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به پرتاب موفقیت‌آمیز زیرمداری ماهواره‌بر قائم ۱۰۰ نوشت: این ماهواره‌ پس از طی مراحل نهایی، ماهواره ناهید یک را در مدار قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد دستاورد جدید ایران در حوزه فضایی با پرتاب موفقیت‌آمیز زیرمداری ماهواره‌بر قائم 100 نوشت: در راستای پیگیری اجرای دستورات ریاست محترم جمهور و مصوبات نخستین جلسه شورای‌عالی فضایی کشور با همت متخصصین نیروی هوافضای سپاه، کلاس جدیدی از ماهواره‌برهای لایه لئو با نام «قائم» با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه این ماهواره‌برِ سوخت جامد موسوم به «قائم 100» که توانایی تزریق ماهواره‌های زیر یک‌صد کیلوگرم در مدار 400 تا 500 کیلومتری زمین را دارد، افزود: قرار است انشاا... پس از طی مراحل نهایی، ماهواره ناهید یک را در مدار قرار دهد.

 

زارع‌پور تصریح کرد: ماهواره ناهید یک، ماهواره‌ای مخابراتی ساخت پژوهشگاه فضایی ایران و از کلاس میکرو با قابلیت ارسال و دریافت داده و صوت در باند ku و کنترل سه محوره و برخی دیگر از مکانیزم‌های فضایی است که چنین ماهواره‌ای برای نخستین بار انشاا... در مدار تزریق خواهد شد.

 

وی در ادامه با انتشار هشتگ «ایران قوی»، این موفقیت را به همه دست‌اندرکاران صنعت فضایی و تلاشگران نیروی هوافضای سپاه پاسداران تبریک گفت و برای همه آنان آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار