اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

زارع‌پور: حذف هشتگ‌هایی مانند آرتین در پلتفرم‌های خارجی عین‌ دیکتاتوری است

وزیر ارتباطات با اشاره به حذف هشتگ آرتین و حادثه تروریستی شاهچراغ در پلتفرم‌های خارجی گفت: اینکه اینها نگذارند صدایی غیر از صدای خودشان در فضای مجازی جریان پیدا کند و شنیده شود، عین‌ دیکتاتوری است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره دیکتاتوری رسانه‌ای پلتفرم‌های غربی به ویژه اینستاگرام در ماه‌های اخیر گفت: ما در یک سال گذشته دیدیم که این‌ها هر چیزی که خودشان دوست داشته باشند را ترند می‌کنند و بالا می آورند و حتی به هشتگ آرتین و حادثه تروریستی شاهچراغ هم رحم نکردند و مطالب در مورد آن‌ها را نیز حذف کردند.

 

وی افزود: این سیاست آن‌هاست در حالی که در همین شبکه‌ها دیدیم که بر خلاف قوانین مصوب خودشان که فروش سلاح ممنوع است، به راحتی در کشور ما تبلیغات و آگهی فروش سلاح در این شبکه‌ها وجود دارد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: ما باید در این حوزه هم پلتفرم‌های بومی خودمان را داشته باشیم و هم بتوانیم این‌ها را نیز تنظیم کنیم. بحث تنظیم‌گری و قاعده‌مند کردن فعالیت در پلتفرم‌های بین‌المللی مبحثی است که در همه کشورها دنبال می‌شود.

 

زارع‌پور ادامه داد: در همین روزهای اخیر در خود ایالات متحده آمریکا پلتفرم تیک تاک که یک شبکه اجتماعی چینی است، در بسیاری از ایالت‌ها برای کارمندان دولت ممنوع شد و مقدمات‌اش را فراهم می‌کنند که در کل آمریکا این اتفاق بیافتد. مسئولین آمریکایی مصاحبه‌های خیلی تندی در این خصوص انجام دادند و حتی رگلاتور حوزه ارتباطات‌شان مصاحبه کرد که این‌ها در حال جهت‌دهی به افکار عمومی آمریکا هستند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان خاطرنشان کرد: حوزه اثرگذاری افکار عمومی از طریق پلتفرم‌های بین‌المللی مسئله‌ای است که همه کشورها به آن توجه می‌کنند و ما هم در این حوزه باید فضا را قاعده‌مند کنیم. اینکه آن‌ها می‌گویند هر چیزی که ما انجام بدهیم باید باشد و لاغیر و نگذارند صدای غیر از خودشان در این فضا جریان پیدا کند و شنیده شود، عین‌ یک دیکتاتوری است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار