خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

معاون سیاسی وزیر کشور: جهاد تبیین ابزار مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است

معاون سیاسی وزیر کشور: جهاد تبیین ابزار مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است محمدرضا غلامرضا موثرترین ابزار اقناع افکار عمومی را عمل‌گرایی و دوری از تناقض نامید و گفت: مسئولان بانوان استانداری‌ها نقش مهمی در تبیین و روشنگری دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۷۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا غلامرضا معاون سیاسی وزیر کشور در نشست مدیران دفاتر امور بانوان و خانواده استانداری‌های سراسر کشور، اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه به محرک‌های اصلی انقلاب اسلامی برای تداوم مسیر هستیم.

 

وی با بیان اینکه عمل‌گرایی و توجه دقیق به عناصر سازنده گفتمان انقلاب اسلامی ضرورتی جدی است، ادامه داد: موثرترین ابزار اقناع و همراه‌سازی آحاد جامعه با آرمان‌های انقلاب اسلامی، عمل‌گرایی و دوری از تناقض است.


معاون سیاسی وزیر کشور اضافه کرد: بایستی متوجه اهمیت مسئولیت‌مان در نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم و برای همین از تمام ظرفیت برای تقویت سرمایه اجتماعی و تمشیت امور سیاسی کشور بهره گیریم.

 

غلامرضا به تجربه موفق هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و یادآور شد: در دوران دفاع مقدس، دشمن از نظر لجستیک و امکانات قوی بود اما عنصر ایمان، اراده دینی و انقلابی، باعث پیروزی رزمندگان اسلام شد.

 

تلاش دولت مردمی و عدالت‌محور برای رسیدگی به مسائل و خواسته‌های مردم از دیگر محورهای مورد اشاره وی بود و گفت: دولت سیزدهم نزدیک‌ترین دولت به آرمان‌های انقلاب اسلامی است و با تأسی از اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب با تمام ظرفیت به دنبال ارتقای سرمایه اجتماعی در کشور است.

 

معاون سیاسی وزارت کشور با تشریح ابعاد جنگ دشمن علیه ملت ایران، تصریح کرد: جنگ امروز کاملا یک جنگ شناختی است و دشمن با بهره‌گیری از فضای مجازی به‌دنبال تغییر سبک زندگی و الگوهای دینی و اسلامی است.

 

غلامرضا تاکید کرد: ابزار مقابله با جنگ ترکیبی دشمن، عمل به فریضه جهاد تبیین است که باید توسط مدیران کل بانوان استانداری‌ها به سهم و ظرفیت‌شان عملیاتی شود.

 

وی خطاب به مدیران بانوان استانداری‌های سراسر کشور گفت: با شناخت و ارتباط‌گیری با حلقه‌های میانی، برای روشنگری حقایق، ارزش‌های دینی و اقدامات جهادی مجموعه دولت سیزدهم تلاش کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار